Ένωση Κεντρώων: Σώμα χωρίς ψυχή η Ελλάδα αν δοθεί το όνομα Μακεδονία

16:37 3/1/2018 - Πηγή: Aixmi

«Αν δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, η Ελλάδα θα είναι σώμα χωρίς ψυχή» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι «η ψυχή της Ελλάδας είναι η Μακεδονία, για να είναι η Μακεδονία δική μας, φύγανε από την Κρήτη παλικάρια και έχυσαν το αίμα τους στο Μακεδονικό Αγώνα».

Το κόμμα του

Βασίλη Λεβέντη στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι:«Αν νομίζουν, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης ότι έχουν δικαίωμα να παραχωρήσουν το όνομα, θα συνδέσουν το όνομα τους με ένα στίγμα ανεξίτηλο και αθεράπευτο ισόβια. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Μητσοτάκης, πρέπει να δηλώσουν ξεκάθαρα, ότι αν δεν ψηφίσει και ο Καμμένος την παραχώρηση του ονόματος, δεν δίνουν και οι ίδιοι ψήφο. Αν συνεχίσουν τα μισόλογα φανερώνουν, ότι στηρίζουν κατ΄ουσία τον Τσίπρα και φοβούνται τις εκλογές».

Η Ένωση Κεντρώων καταλήγοντας τονίζει: «Το κάθε κόμμα πρέπει να πάρει υπεύθυνη θέση γιατί μισόλογα και ήξεις, αφήξεις, δεν είναι τίμια στάση απέναντι στους πεσόντες του Μακεδονικού Αγώνα».

The post Ένωση Κεντρώων: Σώμα χωρίς ψυχή η Ελλάδα αν δοθεί το όνομα Μακεδονία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα