Ένας άντρας απαντάει στα περί… λειψανδρίας: «Μα τι πάθατε οι γυναίκες;»

12:32 30/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα άρθρο που έγραψα στο This is Maria’s blog στο οποίο σχολίαζα ότι αν ο μόνος άντρας του Survivor που φλερτάρει είναι ο Τσανγκ τότε έχουν δίκιο οι γυναίκες να παραπονιούνται για έλλειψη ανδρικού ενδιαφέροντος, ήταν η αφορμή για έναν αναγνώστη να μου στείλει το παρακάτω μήνυμα.

Οι πιο δύσκολοι είναι οι άντρες αναγνώστες να ξέρετε, αφού εάν πάρουν απόφαση να διαβάσουν ένα γυναικείο κείμενο, είναι αυστηροί,

με άποψη και επιχειρήματα. Ο συγκεκριμένος, μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τη φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμά του (θα την δείτε στο κάτω μέρος), ανατρέποντας την τελευταία στιγμή το περιεχόμενό του. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας.

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Τα έχουμε λίγο χαμένα εμείς τα μεγάλα αγοράκια τα τελευταία χρόνια. Όχι γιατί υπάρχει έλλειψη αντρών όπως μας κατηγορείτε αλλά γιατί εσείς τα κοριτσάκια μας έχετε μπερδέψει εντελώς.

Μας θέλετε αρρενωπούς αλλά με ρομαντισμό.
Σοβαρούς αλλά με χιούμορ.
Ιππότες αλλά όχι παλιομοδιτες.
Διεκδικητικούς αλλά να μην σας κυνηγάμε κι από πίσω.
Τρυφερούς αλλα όχι τόσο που να πλήττετε.
Πιστούς αλλά όχι σαν «σκυλάκια».
Καλούς εραστές αλλά όχι με υπέρμετρα πολλες εμπειρίες.

Αυτο δεν είναι 1 άντρας ρε κορίτσια. Ποδοσφαιρική ομάδα είναι, που αποτελείται απο 11 άντρες, για να μην βάλω και τους αναπληρωματικούς.

Και ρωτώ: μα τι πάθατε οι γυναίκες; Μήπως καταλάβατε (κι εσείς) ότι η μονογαμικοτητα είναι κόντρα στην ανθρώπινη φύση γιατί η ποικιλία έχει άλλη χάρη, αλλά αρνείστε να το παραδεχτείτε; Ή σκοπεύετε να συνεχίσετε να ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι θα βρείτε τους Σπαλιάρα, Κοκκινάκη, Αγγελόπουλο και Τσανγκ, όλους στη συσκευασία του ενός;

Και για να μην θεωρηθεί ότι είμαι κανένας τύπος που έχει το νου του μόνο στο σεξ, σου στέλνω και μια φωτογραφία. Είναι ένα ερωτικό κάλεσμα-σύνθημα που βρήκα γραμμένο σε ένα παγκάκι και με άγγιξε πολύ:

«Όταν σε βλέπω να περνάς, χτυπάει η καρδιά μου,
χάνω τον έλεγχο με μιας και φταις εσύ γλυκιά μου».

Αναρωτιέμαι πόσες γυναίκες άραγε θα άγγιζε πραγματικά κάτι τέτοιο; Πόσες θα εκτιμούσαν την ρομαντική, ποιητική διάθεση του συγγραφέα του;

Γιατί ας μην γελιόμαστε… Ο λόγος που η Λάουρα «παίζει» με τον Τσανγκ δεν είναι οτι τον βρίσκει ρομαντικό επειδή της φτιάχνει κούνιες. Να εξασφαλίσει την στήριξή του στις ψηφοφορίες είναι το θέμα… Νομίζω ότι για τις γυναίκες πάντα είναι πιο πρακτικό το θέμα.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Σωτήρης (Άλιμος)»

thisismarias.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένας άντρας απαντάει στα περί… λειψανδρίας: «Μα τι πάθατε οι γυναίκες;»,