Εκτέλεσαν τον δικηγόρο με μια σφαίρα στο στήθος – Ο συνεργάτης του «πρόσωπο κλειδί»

08:51 13/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα δύο άνδρες έφθασαν στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας με μοτοσυκλέτα. Με ακάλυπτα πρόσωπα ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου και εισήλθαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου καθώς είχαν προκαθορισμένο ραντεβού.

Τους δύο «πελάτες» υποδέχθηκε ο συνεργάτης του δικηγόρου και τους άφησε στην αίθουσα αναμονής όπου συνομίλησε μαζί τους για κάποια λεπτά. Αργότερα που ήρθε και ο ποινικολόγος οδηγήθηκαν μαζί στην αίθουσα συσκέψεων.

Οι δύο άνδρες φέρεται να ήθελαν να πείσουν τον δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεσή τους. Κάποια στιγμή ζήτησαν από τον στενό συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους. Εκεί εικάζεται ότι υπήρξε προστριβή για ένα θέμα και ο ένας από τους άνδρες έβγαλε όπλο και εκτέλεσε τον ποινικολόγο με μια σφαίρα στο στήθος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οι δύο δράστες βγήκαν από το νεοκλασικό και διέφυγαν. Ο συνεργάτης του Ζαφειρόπουλου τον εντοπίζει νεκρό.

Από τις έρευνες των Αρχών στο γραφείο δεν βρέθηκε ο κάλυκας κάτι που οδηγεί σε δύο συμπεράσματα. Είτε ότι χρησιμοποιήθηκε περίστροφο που δεν αποβάλλει κάλυκα είτε πιστόλι και οι δύο εκτελεστές μάζεψαν τον κάλυκα πριν φύγουν. Κατά τη νεκροτομή, ο ιατροδικαστής θα βγάλει από το στήθος του θύματος τη βολίδα ώστε να σταλεί στα εργαστήρια και να διαπιστωθεί από ποιο όπλο προέρχεται, αν είναι καθαρό ή έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες ενέργειες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πρόσωπα των δύο δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi