Έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο Mega: Δεν θα γίνουμε βορά σε παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας

14:12 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Έκτακτο δεlτίο ειδήσεων μετέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega εκφράζοντας την αγωνία τους για όσα συμβαίνουν και είναι σε εξείλιξη από τη στιγμή που οι μέτοχοι ανακοίνωσαν πως δεν θα καταθέσουν υποψηφιότητα για τηλεοπτική άδεια.

Στο μήνυμά τους οι 420 εργαζόμενοι του Mega που από χθες βρίσκονται στα γραφεία τους και στις επαλξεις τονίζουν ότι διεκδικούν το μέλλον τους καθώς σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας για άδεια.

Ακολούθησε

βίντεο με την ανακοίνωση των εργαζομένων όπου εκφράζουν τη θλίψη για την απόφαση να πέσει μαύρο στο κανάλι. Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που εργαζόαστε απλήρωτοι για 21 μήνες θεωρούμε τις εξηγήσεις των μετόχων ποφάσεις εν αμαρτίαις, τον΄ζιουν και προσθέτουν ότι αφού οι ίδιοι πέτυχαν με την άμισθη εργασία τους να συγκεντρωθούν από διαφημιστικά έσοδα 55 εκατ. ευρώ απαιτούν και από τους μετόχους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Επίσης ζητούν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλουν δεδουλευμένα και απζοημιώσεις στους εργαζομένους που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες.

Επιπλέον καλούν κυβέρνηση , υπουργείο Εργασίας και ΕΣΡ να αναλαβουν τις υποχρεωσεις του απέναντι στους εργαζομένους και διαμηνύουν «δεν θα γίνουμε βορά στα επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας.

Προανηγγειλαν νέο έκτακτο δελτίο αργότερα.

Χθες εξέδωσαν την πρώτη ανακοίνωσή τους προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας λόγο για έγκλημα εις βάρος τους:

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

The post Έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο Mega: Δεν θα γίνουμε βορά σε παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα