Έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου – Μοσκοβισί την Πέμπτη

15:41 9/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Έκτακτη συνάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στις Βρυξέλλες, με στόχο την επανεκκίνηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση των δύο που -δεν βρισκόταν στο επίσημο ημερολόγιο

συναντήσεων της Επιτροπής-, προορίζεται για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, δεν υπάρχει προς το παρόν οποιαδήποτε ημερομηνία ή πρόβλεψη επιστροφής των επικεφαλής των Θεσμών, έτσι ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαβουλεύσεις σύμφωνα με τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Όπως σημειώνουν Κοινοτικές πηγές, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και ως προς την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης. Συνεπώς, η συνάντηση Τσακαλώτου-Μοσκοβισί, αναμένεται να εστιάσει στην καταγραφή προόδου και την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, έτσι ώστε να ξεκολλήσει η κατάσταση.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, ανακοινώθηκε πως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του την Τετάρτη στις 17.00 στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα