Στους 16 οι νεκροί από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική

08:32 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός αυξάνοντας τα θύματα της θεομηνίας στη Δυτική Αττική στους 16.

Ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, ο οποίος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στο Γεφυράκι κι εντοπίστηκε νεκρός ενώ ο άλλος άνδρας αγνοείτο.

Από το πρωί ξεκίνησε έντονη βροχή και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για το πόσο καταστροφική θα είναι η σημερινή καταιγίδα. Ο Τάσος Αρνιακός προεδιοποίησε για νέα

κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει πως όλα τα ρέματα είναι μπαζωμένα, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που οι περιουσίες τους καταστρέφονται από σφοδρή καταιγίδα.

Στους 23 εχουν ανέλθει οι τραυματίες. Μία 85χρονη είναι διασωληνωμένη στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Πυροσβεστικές δυνάμεις και συνεργεία του δήμου εργάζονταν πυρετωδώς όλο το βράδυ για την απάντληση υδάτων και τη διάνοιξη δρόμων στις περιοχές αυτές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

H Πυροσβεστική δέχθηκε 600 κλήσεις ενώ περισσότερα από 500 σπίτια και καταστήματα καταστράφηκαν από τη θεομηνία.

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα έως και το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός κήρυξε εθνικό πένθος θρηνώντας για την απώλεια τόσων συνανθρώπων, ενώ ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα.

The post Στους 16 οι νεκροί από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα