Δημοκρατική Συμπαράταξη: Υπέρ της πρότασης προανακριτικής για τα εξοπλιστικά

16:32 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου δήλωσε στη Βουλή πως το κόμμα του «θα υπερψηφίσει την πρόταση», αλλά ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση για «σκοπιμότητες και επιχείρηση αντιπερισπασμού μπροστά στα αδιέξοδα της διαπραγμάτευσης».

Ο κ. Παπαθεοδώρου μίλησε για ανύπαρκτη στοιχειοθέτηση της πρότασης της συγκυβέρνησης με ασύνδετα, όπως είπε, μεταξύ τους δεδομένα, σημειώνοντας ότι «παράδειγμα είναι το καταπίστευμα στο εξωτερικό για την περίοδο που δεν ήταν υπουργός ο κ. Παπαντωνίου και δεν

ασχολούνταν με τα εξοπλιστικά».

Μίλησε ακόμη για «ελαφρότητα αιτιολογίας επιχειρημάτων» και για «επικέντρωση μόνο στην περίοδο 2001-2004 χωρίς να βλέπει η κυβέρνηση εικόνα διαφθοράς σε άλλη περίοδο» και αναρωτήθηκε «πώς μπορεί να μιλά για συναφές αδίκημα, όταν έχει παραγραφεί το κύριο αδίκημα».

Ο κ. Παπαθεοδώρου κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «τελευταία υποδύεται πολλούς ρόλους και σήμερα εμφανίζεται ως αρχάγγελος της κάθαρσης» και επιτέθηκε συνολικά στη συγκυβέρνηση, στην οποία καταλόγισε ότι «επιλέγει διαφάνεια «αλά κάρτ» και «εξεταστικές με διακριτική διαχείριση πολιτικών περιόδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα