Διάσημος μουσικός παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

00:45 1/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Nέο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον διάσημο παραγωγό της αμερικανικής χιπ χοπ και ραπ και επιχειρηματία Russell Simmons.

Ήδη παραιτήθηκε από τις εταιρείες του μετά την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση από τη συγγραφέα Jenny Lumet.

Σε στήλη «επισκέπτη» στο Ηollywood reporter, η Lumet κατηγορεί τον συνιδρυτή της Def Jam Recordings ότι την ανάγκασε να κάνουν σεξ το 1991. Σε δήλωσή του, ο Simmons είπε ότι είχε μια διαφορετική ανάμνηση της συνάντησής τους, αλλά δήλωσε ότι τα «συναισθήματα φόβου και εκφοβισμού της Lumet είναι πραγματικά ». Ζήτησε συγγνώμη από την Lumet, η οποία είναι η κόρη του σκηνοθέτη Sidney Lumet και σεναριογράφου του βραβευμένου «Rachel Getting Married» αλλά και εγγονή της τραγουδίστριας/ακτιβίστριας Lena Horne.

«Υπάρχει τόσο μεγάλη ενοχή και τόσο ντροπή», γράφει η Lumet στη στήλη της. «Υπάρχει μια σφοδρή εσωτερική αναμέτρηση. Ως έγχρωμη γυναίκα δεν μπορώ να εκφράσω πόσο τρομερό είναι να γράψω αυτό για έναν επιτυχημένο έγχρωμο άνδρα. Και πάλι, ντροπή για το ποια ήμουν πριν από χρόνια, επιλογές που έγιναν πριν από χρόνια. Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι μια ανάγκη να προστατεύσω τις κόρες σας. Δεν νομίζω ότι είστε διατεθειμένοι να προστατεύσετε τη δική μου».

Από την πλευρά του, ο Simmons είπε: «Δεν είμαι ποτέ βίαιος, αλλά είμαι ανυπότακτος και αδιάφορος σε μερικές από τις σχέσεις μου εδώ και πολλές δεκαετίες και ειλικρινά και ταπεινά ζητώ συγγνώμη».
Εκτός από τη δουλειά στη μουσική βιομηχανία ο Simmons είναι επιτυχημένος παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών και ιδρυτής γραμμών μόδας όπως Phat Farm και Tantris. Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για παρενόχληση ή επίθεση. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το μοντέλο Keri Claussen Khalighi κατηγόρησε τον Simmons ότι την ανάγκασε να κάνουν σεξ. Είπε ότι ο επιχειρηματίας σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Brett Ratner την δελέασε να πάει στο διαμέρισμά του. Ταυτόχρονα, μια άλλη γυναίκα, η Τάνια Ρεϊντ, κατηγόρησε επίσης τον Simmons ότι την πίεσε να κάνει στοματικό σεξ στον Ratner. Και οι δύο άνδρες αρνούνται τους ισχυρισμούς αυτούς.

The post Διάσημος μουσικός παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα