Δείπνο έξι πιάτων με… φίλους στο Παρίσι – Τραμπ σε Μπριζίτ: Είσαι σε καλή φόρμα (ΒΙΝΤΕΟ)

08:58 14/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Εντυπωσιασμένο έμεινε το ζεύγος Τραμπ από τη γαλλική φιλοξενία των Μακρόν και σ αυτό συντελούσε και το ρεστοράν που επέλεξαν για το δείπνο τους, στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Το «Jules Vern» είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Πόλης του Φωτός ενώ σ αυτό επικεφαλής της κουζίνας είναι ο πιο διάσημος σεφ της Γαλλίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάθισε δίπλα στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Μπριζίτ Μακρόν στην οποία έκανε και κομπλιμέντο: «Ξέρεις, είσαι σε πολύ καλή φόρμα» της είπε θαυμάζοντας το γραμμωμμένο και καλογυμνασμένο κορμί της. Μάλιστα, τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν ότι κατά την πρωινή τους συνάντηση η Μπριζίτ αισθάνθηκε αμηχανία όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ της κράτησε το χέρι κατά τη χειραψία τους λίγο παραπάνω… απ’ όσο είναι το πρωτόκολλο. Μάλιστα, ο πλανητάρχης ήταν περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ό,τι θα έπρεπε φιλώντας την Μπριζίτ με τον ευρωπαϊκό τρόπο. Φιλιά στα μάγουλα ενώ της κρατούσε σφιχτά και τα δύο χέρια ενώ εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να ξεφύγει.

Το βράδυ στο δείπνο, ενώ περίμεναν να καθίσουν στο τραπέζι τους, ο Ντόναλντ Τραμπ κοίταξε αρχικά τον Εμανουέλ Μακρόν, μετά το ψιθύρισε στον εαυτό του και μετά στράφηκε στην Μπριζίτ και είπε… «όμορφη!».

Αυτό που δεν «συνέλαβαν» οι κάμερες ήταν την αντίδραση της Μελάνια από τη διάθεση για φλερτ του συζύγου της. Εκείνη πλησίασε τον Εμανουέλ Μακρόν.

Αναλυτικά, το δείπνο των δύο ζεύγων περιελάμβανε έξι πιάτα, ντομάτα, αγκινάρα, ζουκίνι, πεσκαντρίτσα, σπανάκι, φιλέτο μοσχαριού, μπριός με φουά, σουφλέ πατάτας με σος τρούφας. Κρύες φράουλες με σορμπέ γιαουρτιού και καυτό σουφλέ σοκολάτας με παγωτό σοκολάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα