Χωρίς την Opel το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

20:54 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Λόγοι οικονομίας και η απουσία κάποιου νέου μοντέλου οδήγησαν την Opel στην απόφαση, να μη λάβει μέρος εφέτος στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Οι διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτων δεν έχουν πλέον τόσο μεγάλη σημασία για τους κατασκευαστές, όπως στο παρελθόν. Αυτό επιβεβαίωσε και η επίσημη ανακοίνωση της Opel, ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο εφετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης,

που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8 έως 18 Μαρτίου.

Η μάρκα με σήμα τον κεραυνό, που ανήκει πλέον από το προηγούμενο καλοκαίρι στον γαλλικό όμιλο PSA (Peugeot – Citroen), αποφάσισε να μη συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση για λόγους οικονομίας. Επίσης δεν θα είχε να παρουσιάσει κάποιο νέο μοντέλο, ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου.

Να σημειώσουμε, ότι η μητρική PSA πιέζει τη θυγατρική της Opel, να πραγματοποιήσει μεγάλες περικοπές στις δαπάνες της. Μάλιστα ο πρόεδρος της PSA, Κάρλος Ταβάρες, είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο για το πολυτελές –και πανάκριβο- περίπτερο της Opel στην Εκθεση της Φρανκφούρτης, θεωρώντας ότι πρόκειται για σπατάλη.

Η Οpel θα καθορίζει πλέον στο μέλλον τη συμμετοχή της στις Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου ανάλογα με τις ανάγκες της, όπως κάνουν εδώ και μερικά χρόνια η Peugeot και η Citroen. Οι δύο γαλλικές μάρκες παίρνουν μέρος επιλεκτικά στα Σαλόνια Αυτοκινήτου, εφόσον έχουν να παρουσιάσουν κάποια σημαντικά νέα μοντέλα, σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν ήταν η παρουσία τους δεδομένη. Όπως και της Opel εξάλλου.

Πηγή: gazzetta.gr/in-motion

The post Χωρίς την Opel το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα