Χεβρώνα: Νεκρός ο Παλαιστίνιος που μαχαίρωσε Ισραηλινό

23:11 7/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν Ισραηλινό στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά συνοριοφυλάκων, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας ο «παλαιστίνιος τρομοκράτης» που διέπραξε την επίθεση στη Χεβρώνα μαχαίρωσε πολλές φορές στον κορμό τον Ισραηλινό πριν πέσει νεκρός από τα πυρά συνοριοφρουρών» Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη

κατάσταση.

Χθες δύο Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σε μια επίθεση ενός Παλαιστινίου που τους χτύπησε με αυτοκίνητο πριν αποπειραθεί να μαχαιρώσει έναν στρατιώτη, ο οποίος τον σκότωσε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Από την 1η Οκτωβρίου 17 Ισραηλινοί, ένας Ερυθραίος και ένας Αμερικανός και 111 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε παρόμοιες επιθέσεις και βίαια επεισόδια. Οι ισραηλινές αρχές λένε ότι 65 έχουν καταγραφεί από κάμερες ενώ διέπρατταν επιθέσεις με μαχαίρι ή οχήματα. Υποστηρίζουν ότι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα θύματα έχουν σκοτωθεί σε συγκρούσεις με αστυνομικούς και στρατιώτες.

Στη Χεβρώνα μια ισχυρή δύναμη του ισραηλινού στρατού προστατεύει 500 εβραίους εποίκους που ζουν ανάμεσα σε 200.000 Παλαιστίνιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα