Χάσι: Δεν θεωρούσα ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού

11:15 6/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Βέλγιο ο Μπέσνικ Χάσι που μίλησε για τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, την ενίσχυση της ομάδας αλλά και το Champions League.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός παραδέχθηκε πως δεν ήξερε ούτε ο ίδιος αν αξίζει να γίνει προπονητής του Ολυμπιακού και μίλησε για την… υποχρέωσή του να πείθει σε κάθε ματς τους ανθρώπους της ομάδας.

Στη

συνέχεια, ο 45χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» στη θερινή μεταγραφική περίοδο και τον στόχο της κατάληψης της τρίτης θέσης στους ομίλους του Champions League.

Όσον αφορά τα 7 εκατ. ευρώ που φέρεται να έδωσε ο Ολυμπιακός για την μεταγραφή του Ένγκελς, ο Χάσι είπε πως δεν πρέπει να πιστεύονται τα ποσά που ακούγονται για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέσνικ Χάσι στην εφημερίδα «Nieuwsblad»

Για τον στόχο του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Δεν είναι στόχος μου να δείχνω ή να φωνάζω ότι είμαι κορυφαίος προπονητής.Το μότο μου είναι: σκάσε και δούλευε σαν στρατιώτης. Είμαι ευτυχής, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχω κάνει ακόμα αυτό που περιμένουν από μένα, δεν ξέρω που θα είμαι σε δύο εβδομάδες. Η δουλειά μόλις άρχισε. Εκτός όλων των άλλων, οι κόρες μου έμειναν σε σχολείο στο Βέλγιο. Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη όπως στη Βαρσοβία που με ακολούθησε η οικογένειά μου».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών στον Ολυμπιακό την περυσινή σεζόν: «Το ήξερα αυτό πριν υπογράψω. Ειλικρινά μέχρι την ώρα που υπέγραφα δεν θεωρώ ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Γνώριζα ότι υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες. Πρέπει να κερδίσω το επόμενο ματς για να συνεχίσω να πείθω τους ανθρώπους».

Σχετικά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού είπε αναλυτικά:

Για τον Καρσελά: «Η ομάδα προσπάθησε να τον πάρει και πέρυσι. Δεν κατάφερε όμως να τον πείσει».

Για τον Οφόε: «Όταν ανέλαβα είπα ότι ήταν προτεραιότητά μου. Δεν ήταν εύκολο να τον πάρουμε».

Για τον Ζιλέ: «Κι εγώ πάλεψα γι αυτόν. Ο σύλλογος δεν ήξερε όλους αυτούς τους παίκτες. Δε νομίζω ότι είπαν κατευθείαν, έλα υπέγραψε. Ευτυχώς ο πρόεδρος ήταν στην ίδια λογική με μένα. Τον ευχαριστώ γι αυτό. Ο Ζιλέ ήρθε επειδή ο Ντεφούρ ήταν πολύ ακριβός».

Για τα 7 εκατ. της μεταγραφής του Ένγκελς: «Δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα τα ποσά που ακούγονται. Όμως ο σύλλογος έκανε μια τεράστια οικονομική προσπάθεια. Τη μεγαλύτερη για αρκετά χρόνια. Κι αυτό επειδή ο στόχος είναι να ξαναπουλάει με αυξημένη αξία. Έχει περίπου το ίδιο προφίλ με τον Ρέτσο, το μεγάλο ταλέντο που πουλήσαμε».

Για τον Προτό: «Ο Σίλβιο ξέρει ότι αρχίζει ως Νο2 και αυτό είπα στον πρόεδρο. Το Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να τον συναγωνιστεί. Θα παίξει στο Κύπελλο. Η εμπειρία του θα μας κάνει καλό».

Για το Champions League: «Οι παίκτες ήταν χαρούμενοι όταν έγινε η κλήρωση διότι δεν έχουν παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα, ούτε κι εγώ. Την επόμενη μέρα όμως κατάλαβαν τη δυσκολία της αποστολής. Έχω γνωρίσει τόσους αντιπάλους στο παρελθόν. Στοχεύουμε στην τρίτη θέση. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον αντίπαλο μας την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τακτική αντιμετώπισης του Μέσι. Έχω να κερδίσω στο διάστημα αυτό μερικά άλλα ματς».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα