Μπακογιάννη: Μετά τη δολοφονία του Παύλου ο Κουφοντίνας γλένταγε σε ταβέρνα και τα δικά μου παιδιά κλαίγανε

00:27 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αιχμηρή εναντίον της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ.

«Ύβρις αυτό που γίνεται μπροστά μου. Ανήκω σ αυτούς που ασχημονούν στα κανάλια και παρεμβαίνω όπως λέει η κυρία Κούρτοβικ. O Koυφοντίνας πήρε το 45άρι και σκότωσε τον Μπακογιάννη. Αυτός έγινε κριτής, δικαστής και εκτελεστής, εμείς ασχημονούμε; Πού έχουμε βγει από το πρωί και φωνάζουμε; Η γνωστή ψυχραιμία που έχουμε ως οικογένεια

δεν την έχω αυτήν τη στιγμή. Να βλέπεις τον άνθρωπο στα μάτια που δολοφόνησε τον άνθρωπό σου είναι πολύ δύσκολο» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Βγαίνει ο αρχηγός του Ρουβίκωνα και γράφει για τον Κουφοντίνα ο μεγάλος ηγέτης, ο επαναστάτης κλπ. Είμαστε σε φάση που αποφυλακίστηκαν χιλιάδες βαρυποινίτες, μόλις προχθές έγινε το χτύπημα κατά του ΠΑΣΟΚ που κινδύνευσε αστυνομικός των 800 ευρώ, όλα αυτά έχουν μια συνέχεια και μια λογική. Όταν δίναμε μια μάχη για τον νόμο Παρασκευόπουλου ήταν η ιστορία του Ξηρού που δεν ήθελε να βγει με βραχιολάκι. Όσα ακολούθησαν είχαν την ίδια λογική. Για την Ηριάννα που βρέθηκε αποτύπωμα σε όπλο ο κ. Κοντονής βγήκε από τα ρούχα του, έκανε δηλώσεις, έγινε σάλος. Για τον κ. Κουφοντίνα βγήκαν κύκλοι του Μαξίμου και είπαν δεν είχαν σχέση. Εγώ δεν τους πιστεύω. Ο αντεισαγγελέας που μπήκε είναι νέος αντεισαγγελέας με άλλη λογική και έτσι πήρε την απόφαση. Σας λέω ευθέως ότι η κυβέρνηση αυτή επειδή ζητά άλλοθι αριστεροσύνης επειδή φορολόγησε τον ελληνικό λαό, γονάτισε τους Έλληνες πολίτες, είμαστε πρώτοι σε αποεπένδυση… Έτσι η κυβέρνηση δίνει άλλοθι αριστεροσύνης με τη βία που κάποτε την πληρώσαμε εμείς, αύριο δεν ξέρω ποιος. Αυτή η βία δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε μία δημοκρατία».

H τρομοκρατία είναι η ιδεολογία του φόβου, του χάους και της βίας. Εμείς είχαμε τη λογική της εθνικής συμφιλίωσης. Γι' αυτό δολοφόνησαν τον Παύλο Μπακογιάννη. Είναι ΥΒΡΙΣ η άδεια #Κουφοντινα. Δείτε τη συνέντευξη στο #skaitv https://t.co/6SkS7wtwSV

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 9, 2017

«Δεν αισθάνομαι καλά, πείτε μου ό,τι θέλετε, δεν με νοιάζει. Έχουμε και παιδιά κι εγγόνια. Εμένα αν με ρωτήσει ο εγγονός μου ‘αυτός είναι που σκότωσε τον παππού’ εγώ τι θα του πω; Η μάνα του Αξαρλιάν τι να πει; Χαίρω πολύ κύριε Κουφοντίνα;» εξεμάνη η κυρία Μπακογιάννη.

«Η τρομοκρατία έχει την ιδεολογία του φόβου, του χάους, της βίας. Όταν τον ρώτησα γιατί τον Μπακογιάννη μου απάντησε «ας μην είχε ιδεολογία της εθνικής συμφιλίωσης». Αυτός είναι ο Κουφοντίνας, το πρόβλημα είναι ιδεολογικό» είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Σε άλλο σημείο του λόγου της ανέφερε: «Μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ο Κουφοντίνας πήγε σε ταβέρνα κατά τα λεγόμενά του και γλένταγε, και τα δικά μου παιδιά κλαίγανε».

O Κουφοντίνας που δολοφόνησε 11 ανθρώπους και δεν έδειξε καμιά μεταμέλεια, ο ιδεολογικός πατέρας της τρομοκρατίας, κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος. #alpharadio

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 9, 2017

The post Μπακογιάννη: Μετά τη δολοφονία του Παύλου ο Κουφοντίνας γλένταγε σε ταβέρνα και τα δικά μου παιδιά κλαίγανε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα