Αποσύρθηκε αποκαλυπτικό βιβλίο για την Νταϊάνα και τον Ντόντι

15:23 17/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλαξε στάση ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ και ζήτησε την απόσυρση του βιβλίου που πραγματευόταν τη σχέση του γιου του Ντόντι με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα .

Το βιβλίο του Μάικλ Κόουλ, στενού συνεργάτη και εκπροσώπου του μεγιστάνα, θα κυκλοφορούσε φέρνοντας στο φως αποκαλύψεις για το ειδύλλιο του πολυσυζητημένου ζευγαριού με τη συμπλήρωση των 20 ετών από τον θάνατό τους.

Ωστόσο, ο εκδοτικός οίκος δήλωσε πως έλαβε μία αδικαιολόγητη επιστολή από τον Μοχάμεντ αλ Φαγέντ με την οποία ζητούσε να μην κυκλοφορήσει το βιβλίο. Ο ίδιος είχε δει το χειρόγραφο και είχε προσφέρει και φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή ωστόσο φέρεται πως τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη.

Ο Μάικλ Κόουλ στο βιβλίο του «Diana and Dodi: The Truth» αποκάλυπτε πως η Νταϊάνα ήταν έγκυος και πως ο Ντόντι ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου, ενώ περιελάμβανε εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη μοιραία νύχτα τον Αύγουστο του 1997 και για τις φήμες συγκάλυψης. Μυστήριο όμως καλύπτει το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έκανε παρέμβαση για να εμποδίσει την κυκλοφορία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα