Απολύθηκε δημοσιογράφος του New Yorker για σεξουαλική παρενόχληση

09:58 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η διοίκηση του περιοδικού “The New Yorker” απέλυσε τον δημοσιογράφο Ράιαν Λίζα, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συνέντευξη που οδήγησε στην παύση του Άντονι Σκαρμούτσι από τη θέση του στον Λευκό Οίκο. Ο Λίζα κατηγορείται για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση του 43χρονου ρεπόρτερ, το περιοδικό αναφέρει στην ανακοίνωσή του: “Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Ράιαν Λίζα εμπλέκεται σε αυτό που αποκαλούμε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά. Έχουμε εξετάσει το θέμα και ως αποτέλεσμα λύσαμε τη συνεργασία μας με τον Λίζα.

Λόγω αιτήματος για σεβασμό της ιδιωτικότητας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περισσότερο” ανέφερε η εκπρόσωπος του περιοδικού. Να τονιστεί ότι αν και ο ανταποκριτής του περιοδικού στην Ουάσινγκτον διαψεύδει τις κατηγορίες, τόσο το περιοδικό όσο και ο δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορεί τον δημοσιογράφο αναφέρουν ότι η καταγγελία είναι ακριβής.

The post Απολύθηκε δημοσιογράφος του New Yorker για σεξουαλική παρενόχληση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα