Από το Survivor στο Ελ. Βενιζέλος: Έφθασαν ο Αργιανίδης και η Κολιδά

16:51 14/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά, μετά την αποχώρησή τους από το Survivor, πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο τραυματισμός της personal trainer αλλά και τα γυρίσματα που έπρεπε να κάνουν για τη νεά εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ η Ελεονώρα Μελέτη δεν τους επέτρεπαν

να ταξιδέψουν για Ελλάδα.

Όπως όμως ήταν προγραμματισμένο οι δύο παίκτες από την ομάδα των «Μαχητών» επέστρεψαν σήμερα Μ.Παρασκευή για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα με τα δικά τους πρόσωπα.

Η πτήση τους σύμφωνα με το protothema.gr που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες προσγειώθηκε στη μία και μισή το μεσημέρι από Φρανκφούρτη, αλλά οι δύο παίκτες καθυστέρησαν να βγουν από την πύλη των αφίξεων γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης έχασε τις χειραποσκευές του. Τελικά, διευθετήθηκε το θέμα και οι δύο Μαχητές βγήκαν από την πύλη των αφίξεων στις τρεις το μεσημέρι.

Την Ειρήνη, τελικά, δεν την περίμενε ο γιος της γιατί όπως είπε ήθελε να τον προστατεύσει από τη δημοσιότητα.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το νησί μαζί την Ειρήνη Κολιδά και έγραψε ως λεζάντα : «#survivorgr#life#fightersReturn to innocence …(επιστροφή στην αθωότητα)».

#survivorgr#life#Fighters Return to innocence …

A post shared by Panos Argianidis (@panos_argianidis) on Apr 13, 2017 at 10:02pm PDT

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα