Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

00:37 27/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Η κυβέρνηση εξετάζει τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το περιεχόμενο της συμφωνίας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιείται από το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το δημοψήφισμα αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, ενώ ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς

αρχηγούς.

Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες συγκάλεσε στο έκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο μετατράπηκε σε υπουργικό συμβούλιο με την προσέλευση υπουργών και κομματικών στελεχών, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τα επόμενα βήματα, ενόψει του αυριανού Eurogroup.

Έτσι, λίγο μετά τις 23:00 άρχισαν να προσέρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου μέλη του υπουργικού συμβουλίου, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γ.Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου πως πάμε για μια καλή συμφωνία και όχι για ένα συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος.

Νωρίτερα μάλιστα, το Μαξίμου διαμήνυσε ότι «το επικοινωνιακό game, is over» μέσω κυβερνητικών πηγών…

Keywords
Τυχαία Θέματα