Από λάθος οδηγίες του GPS το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;

10:54 20/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Απότομα και χωρίς να βγάλει φλας έστριψε ο Γερμανός οδηγός του Ι.Χ που παρέσυρε τις δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού προκαλώντας τον θάνατο τριών ατόμων, ενώ μία 18χρονη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, στο τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μαρτυρίες και πηγές της αστυνομίας, ο 67χρονος έστριψε απότομα χωρίς να βγάλει φλας, ενώ οδηγούσε στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική.

Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το GPS

ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να παρασύρει τις δύο μηχανές που είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Ο 55χρονος και ο 28χρονος, πατέρας και γιος, πήγαιναν για τη δουλειά τους και βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 22χρονος Αντώνης υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η 18χρονη Έλενα, φοιτήτρια του ΑΠΘ, χαροπαλεύει στην Εντατική.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τρία κράνη βρέθηκαν πάνω στην άσφαλτο, ενώ η νεαρή φορούσε το δικό της ακομη και κατά την παραλαβή της από το ασθενοφόρο. Τόσο ο Αντώνης όσο και η Έλενα είχαν και οι δύο τις αισθήσεις τους όσο μεταφέρονταν στο νοσοκομείο.

Ο 67χρονος οδηγός που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του «Γ.Παπανικολάου» λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και κρατείται από την αστυνομία.

Η φωτό από το thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα