Απεργία στο Μετρό – Ταλαιπωρία στα εκδοτήρια

08:47 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ενώ σήμερα οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη στο Υπερταμείο, χθες συνεχίστηκε η ταλαιπωρία των επιβατών και αναμένεται να υπάρξει και νέα συνέχεια.

Αυτό αφορά τις ουρές που εξακολουθούν να σχηματίζονται στα εκδοτήρια καθώς οι αυτόματοι πωλητές δεν εκδίδουν εισιτήρια

με έκπτωση κι επιπλέον δεν δέχονται χαρτονομίσματα, με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να δώσουν ρέστα.

Επίσης, υπάρχουν παράπονα ότι το μενού των μηχανημάτων είναι τόσο δύσκολο που δεν υπάρχει δυνατότητα χειρισμού από το επιβατικό κοινό.

Προβλήματα υπάρχουν γενικώς με τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων καθώς ελάχιστα από αυτά μπορούσαν να αναβαθμιστούν και τα υπόλοιπα έπρεπε να ξηλωθούν. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο ενώ οι πολίτες θα εξακολουθούν να αναμένουν τη σειρά τους στην ουρά για την έκδοση έστω κι ενός μεμονωμένου εισιτηρίου.

Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες ενώ υπήρχαν χιλιάδες αυτόματοι πωλητές χάρτινων εισιτηρίων, για το ηλεκτρονικό εισιτήριο υπάρχουν μόνο 300.

Επίσης, προβλήματα εντοπίστηκαν και με τις πύλες εισόδου/εξόδου στους σταθμούς καθώς πρέπει η ακύρωση να γίνεται και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο.

The post Απεργία στο Μετρό – Ταλαιπωρία στα εκδοτήρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα