Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα – Απεργία αποφάσισαν ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ

10:43 7/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σήμερα τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ.

Στο μεταξύ ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ προκήρυξαν απεργία για σήμερα ενώ η ΕΣΕΕ

με επιστολή της στον πρωθυπουργό τονίζει:

«Κύριε Πρωθυπουργέ, Το λάθος των Κυριακών δεν μπορεί να διορθωθεί με λάθος!

Ήδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε πανελλαδικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, την Κυριακή, 7 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ως άνω αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην μας και ερήμην των θεσμών της δικαιοσύνης της χώρας.

Ελπίζουμε ειλικρινά, στηριζόμενοι σε πρόσφατες δηλώσεις δικές σας όσο και των Υπουργών σας, ότι το ακριβές περιεχόμενο που συμφωνήσατε, δεν είναι αυτό που φοβόμαστε.

Σε κάθε, πάντως, περίπτωση και επειδή τα περιθώρια είναι ιδιαίτερα περιορισμένα, σας παρακαλούμε θερμά να μην προχωρήσετε σε καμία νομοθετική ρύθμιση, προτού τουλάχιστον μας ακούσετε και μας δώσετε την ευκαιρία να εκθέσουμε τα επιχειρήματά μας και να σας αποδείξουμε μέσα από τις, συνημμένες στην παρούσα, τεκμηριωμένες προσεγγίσεις και έρευνες που έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς το Ινστιτούτο Ερευνών της ΕΣΕΕ, οι οποίες αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, πόσο αχρείαστη είναι για την αγορά και την κοινωνία, η περαιτέρω διεύρυνση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές».

Keywords
Τυχαία Θέματα