Ανατροπή: Η 17χρονη στο Μαρκόπουλο προσπαθούσε να εμποδίσει τη μητέρα της να αυτοκτονήσει

20:45 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτη εξέλιξη έχει η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αστυνομία το κορίτσι προσπάθησε να εμποδίσει τη μητέρα του που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα κλείδωσε τον άντρα της στο υπόγειο του σπιτιού τους επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, και στη συνέχεια μάλωσε έντονα με της κόρη της. Η 17χρονη προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από το να βάλει τέλος στη ζωή της, κυνηγώντας την ως την αυλή του σπιτιού τους. Η μητέρα από την πλευρά

της, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, επιτέθηκε στην κόρη της και της κατάφερε φονικές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού. Όταν όμως κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει την κόρη της δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε.

Στο μεταξύ σε ότι αφορά στα ματωμένα τσεκούρια που βρήκαν οι αστυνομικοί στο λεβητοστάσιο του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες το αίμα ανήκει στον πατέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα για να βγει έξω και να σώσει το παιδί του. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

Στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες κουτιά από φάρμακα ψυχιατρικής αγωγής και σύμφωνα με τον πατέρα ανήκαν στη σύζυγό του, η οποία, όπως κατέθεσε ο ίδιος, από νωρίς το πρωί ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον γιατρό της οικογένειας, ώστε να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του τραγικού συζύγου και πατέρα.

Τραγική ειρωνία είναι κα το μήνυμα του κοριτσιού μόλις ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της. Όπως ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα