Ανάρπαστο έγινε το πρώτο βιβλίο για το σεξ… με έγκριση από το Ισλάμ

17:52 16/7/2017 - Πηγή: Aixmi

«Σπάει ταμεία» ανάμεσα στις Μουσουλμάνες τοπρώτο βιβλίο για το σεξ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και μάλιστα έχει και τη βούλα του Ισλάμ καθώς δόθηκε η απαραίτητη έγκριση για την έκδοσή του.

Ο τίτλος του βιβλίου;« Ένας οδηγός χαλάλ για εξαιρετικό σεξ» που υπογράφει η Μουσουλμάνα συγγραφέας Ουμ Μουλαντχάτ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στον «The Observer», την εμπνευση της έδωσε μια φίλη της, η οποία είχε μόλις παντρευτεί και της ζήτησε συμβουλές για το τι μπορούσε να κάνει στο κρεβάτι με τον άντρα της.
Όπως τόνισε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα: «Δεν επικεντρώνομαι μόνο στο πώς να κάνει μια γυναίκα έρωτα, αλλά πώς να έχει και άλλες σεξουαλικές εμπειρίες με τον άντρα της». Πρόσθεσε δε πως με βάση το Ισλάμ «δίνεται έμφαση στην απόλαυση τις σεξουαλικής επαφής μέσα στο γάμο, όχι μόνο για αναπαραγωγικούς λόγους, καθώς είναι δικαίωμα της συζύγου να την ικανοποιεί σεξουαλικά ο άντρας της».


Η Ουμ έγραψε σε ένα αρχείο word όλες τις συμβουλές που έδωσε στη φίλη της και της το έστειλε με email, ενώ της ζήτησε να το μοιραστεί και με άλλες γυναίκες που πίστευε πως θα το χρειαζόντουσαν. Λίγο καιρό μετά ο εκδοτικός οίκος της χτύπησε την πόρτα και η πρώτη έκδοση του βιβλίου της είναι πλέον πραγματικότητα.

Τώρα ακόμα και άνδρες μουσουλμάνοι της ζητούν να γράψει ένα βιβλίο για το πώς θα μπορούσαν να ικανοποιούν σεξουαλικά τις γυναίκες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα