Αμερική γίναμε – Στημένοι από τις 5 το πρωί στην ουρά

08:48 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι εικόνες που βλέπαμε να προέρχονται από τις ΗΠΑ όπου τη «Μαύρη Παρασκευή» στήνονται στην ουρά έξω από πολυκαταστήματα ώστε να αδειάσουν τα ράφια μόλις ανοίξουν οι πόρτες, ποδοπατωντας ο ένας τον άλλον, προκειμένου να αγοράσουν με έκπτωση έως και 80% πολυπόθητα προϊόντα, εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Ελλάδα.

Από τις 5 το πρωί στήθηκαν οι καταναλωτές έξω από τα καταστήματα κυρίως Αθήνας αλλά και Θεσσαλονίκης

ώστε να είναι οι πρώτοι που θα τύχουν της έκπτωσης που προσφέρονται σήμερα και αύριο προϊόντα.

Περίπου 30 νεαρά άτομα περίμεναν από τις 5 σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας ενώ στις 8 είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 άτομα. Το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη.

Οι έμποροι ελπίζουν ότι με τις προσφορές τους θα δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό και επεκτείνουν την Black Friday και αύριο, Σάββατο. Ωστόσο, οι εκπτώσεις που προσφέρουν είναι στο 20% με 30% και όχι στο 70%-80% που κάνουν οι Αμερικανοί τέτοια ημέρα, την πρώτη Παρασκευή μετά την Ημέρα Ευχαριστιών.

Όπως γράφει το Thestival.gr, ανάμεσα σ αυτούς που στέκονται στην ουρά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν και μαθητές, οι οποίοι έκαναν «κοπάνα» από το σχολείο τους, για να προλάβουν τις υπερπροσφορές.

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα, η φωτό από το thestival.gr

The post Αμερική γίναμε – Στημένοι από τις 5 το πρωί στην ουρά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα