Άγονος απέβη ο πλειστηριασμός του «Αίολος Κεντέρης»

11:46 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Καμία προσφορά ή εγγυητική επιστολή από κάποιον ενδιαφερόμενο υπήρξε στον πλειστηριασμό για το ταχύπλοο ακτοπλοϊκό “Αίολος Κεντέρης” με τιμή εκκίνησης τα 6,5 εκατ. ευρώ. Αποτέλεσμα ήταν να αποβεί άγονος ο πλειστηριασμός ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για επανάληψη της διαδικασίας.

Η τιμή της προσφοράς για την απόκτηση του πλοίου

εάν προκηρυχθεί και νέος πλειστηριασμός και χαρακτηρισθεί άγονος, μπορεί να πέσει αν και όσο έντονο κι αν είναι το ενδιαφέρον των πλειοδοτών, υπάρχουν και υποχρεώσεις της πλοιοκτήτριας εταιρείας που θα βαρύνουν τον νέο υπερθεματιστή.

Το συγκεκριμένο πλοίο που είχε κατασχεθεί από την Τράπεζα Πειραιώς ναυπηγήθηκε το 2000, ενώ είναι παροπλισμένο εδώ και επτά χρόνια.

O πλειστηριασμός του Αίολος Κεντέρης Ι είχε αρχικά οριστεί για τις 6 Δεκεμβρίου και με τιμή πρώτης προσφοράς στα 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο έπειτα από ασφαλιστικά μέτρα της ΝΕΛ, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής, ορίζοντας ως νέα ημερομηνία τη 10η Ιανουαρίου και νέα τιμή εκκίνησης στα 6 εκατ. ευρώ.

The post Άγονος απέβη ο πλειστηριασμός του «Αίολος Κεντέρης» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα