Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στη Μελβούρνη – Ελληνικής καταγωγής ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

09:47 20/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και περισσότερα από 20 τραυματίστηκαν όταν οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πλήθος σε περιοχή της Μελβούρης.

Νεκροί είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών καθώς ένα 10χρονο παιδί, ενώ αρκετοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τέσσερις από αυτούς είναι παιδιά και το ένα είναι σοβαρά.

Outside @theracv Club #bourkestreet #melbourne pic.twitter.com/raqKDMnXl8

— Murf (@nickmurf27) January

20, 2017

Ο οδηγός, που σύμφωνα με τα αυστραλιανά Μέσα, είναι ελληνικής καταγωγής έριξε από πρόθεση το αυτοκίνητό του που είχε ταχύτητα περί τα 60 χλμ. πάνω στο πλήθος σε περιοχή με εμπορικά κέντρα κοντά στην Μπερκ και Κουίν Στριτ της Μελβούρνης.

Ωστόσο, η αστυνομία έχει αποκλςείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας καθώς ο 26χρονος δράστης έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις Αρχές.

Police fire shots and seize driver in Bourke St, Melbourne #news #melbourne pic.twitter.com/47RiyJvW0Q

— bwadamson (@BWAdamson) January 20, 2017

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Βικτόριας, ο οδηγός εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα στο Γουίντσορ, ενώ φέρεται να επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του στους πεζούς έπειτα από καυγά που είχε με τον αδελφό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα