Άδωνις Γεωργιάδης για πρωτοσέλιδο Αυγής: Παρακμή της πάλαι ποτέ προοδευτικής Αριστεράς (ΒΙΝΤΕΟ)

11:38 24/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Με παρέβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» που αναφέρεται στην συμφωνία για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Παρακμή της πάλαι ποτέ προοδευτικής Αριστεράς» χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδο ο κ. Γεωργιάδης. Το δμηοσίευμα έχει τίτλο «Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν» με υπέρτιτλο «έγγραφο-φωτιά για Άδωνι Γεωργιάδη» και υπότιτλο: «Μυστικό μνημόνιο

κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Α. Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη».

«Όταν θα τελειώσει το θέμα στην Εξεταστική της Βουλής, θα βάλω on camera έναν έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητήσει συγγνώμη» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. «Επιτρέπεται η Αυγή να δημοσιεύει ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο και να μην παίρνει ένα τηλέφωνο για μια δήλωση; Είναι αυτό δημοσιογραφική δεοντολογία;» πρόσθεσε.

Η @AvgiOnline σε ρόλο @documentonews ντροπή για μία ιστορική εφημερίδα…απαντώ σε λίγο στο ραδιόφωνο του @skaigr pic.twitter.com/BtJTMK1Juj

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 24, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα