«You Were Never Really Here»: Ο Χοακίν Φοίνιξ σε αιματοβαμμένο υπαρξιακό θρίλερ

16:21 7/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την πανελλήνια πρεμιέρα της στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, παρουσία της σκηνοθέτιδας Λιν Ράμσεϊ, το διπλά βραβευμένο στις Κάννες αιματοβαμμένο θρίλερ της κυκλοφορεί νέο τρέιλερ.

Βετεράνος πεζοναύτης, αντικοινωνικός και με ψυχολογικά προβλήματα, αναλαμβάνει έναντι αμοιβής να σώζει κορίτσια που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικού εμπορίου και να τα επιστρέφει στις οικογένειές τους. Η φαινομενικά απλή

υπόθεση εντοπισμού της ανήλικης κόρης ενός Νεοϋορκέζου Γερουσιαστή, τον οδηγεί σε ένα θανάσιμο δίκτυο διαφθοράς που αγγίζει υψηλά πολιτικά κλιμάκια.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το θαυμάσιο ντεμπούτο της («Ratcatcher»), η Ράμσεϊ επιβεβαιώνει πως δικαίως συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες γυναικείες φωνές του μοντέρνου σινεμά, ακολουθώντας για πρώτη φορά στη φιλμογραφία της έναν αρσενικό ήρωα στην αιματηρή σταυροφορία του για μια κάποια υποψία λύτρωσης.

Φέρνοντας στο μυαλό ένδοξες ταινίες των 70s όπως ο «Ταξιτζής» του Σκορσέζε και το «Hardcore» του Πολ Σρέντερ και με διπλή βράβευση στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών (Βραβεία Σεναρίου και Καλύτερου Ηθοποιού), το «You Were Never Really Here» σφραγίζει με την ερμηνεία του ο Χόακιν Φίνιξ με την μινιμαλιστική, σωματική ποιότητα ενός εξολοθρευτή-άγγελου που βουτά στην άβυσσο μιας πεσιμιστικής, εφιαλτικής πραγματικότητας.

Πηγή: cinemagazine.gr

The post «You Were Never Really Here»: Ο Χοακίν Φοίνιξ σε αιματοβαμμένο υπαρξιακό θρίλερ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα