Tυ»Χ»ερή ήταν η…Τσέλσι

21:52 13/1/2018 - Πηγή: Aixmi

H Λέστερ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, η Τσέλσι ήταν… εκτός Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά η κόκκινη του Τσίλγουελ της έδωσε την ευκαιρία να κρατήσει το βαθμό (0-0). Σούπερ η Γουέστ Χαμ, ανάσα για Πάλας και Μπρομ!

Η Λέστερ ήταν εξαιρετική στο Λονδίνο, είχε φάσεις, πολλές φάσεις, όχι όμως ουσία για να φύγει με το τρίποντο από το Στάμφορντ Μπριτζ. Η κόκκινη του Τσίλγουελ… έσωσε την Τσέλσι (0-0), αλλά έβαλε τέλος στο σερί των επτά διαδοχικών εντός έδρας νικών στην Premier League.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Μπλε σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Αγωνία για τον τραυματισμό του Κέιχιλ, που αποχώρησε στο 25ο λεπτό.

Οι Αλεπούδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχαν διαδοχικές ευκαιρίες! Στο 8΄ ο Οκαζάκι δεν πλάσαρε σωστά, ενώ στο επόμενο δίλεπτο ο Βάρντι έχασε ισάριθμες ευκαιρίες να βρει δίχτυα. Η Τσέλσι απλά… παρακολουθούσε και στο 11ο λεπτό ο Κουρτουά με εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Ν’Ντιντί κράτησε το μηδέν! Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους Μπλε να απαντάνε στο 13′, αλλά το σουτ του Σεσκ έδιωξε εξαιρετικά ο Σμάιχελ! Η Λέστερ πίεζε ψηλά, ανάγκαζε στο εύκολο λάθος τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες του Αζάρ να απειλήσουν! Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 38′ να ανοίξουν το σκορ, αλλά Οκαζάκι και Βάρντι δεν ήταν ουσιαστικοί! Το α’ μέρος έκλεισε μια μια μεγάλη ευκαιρία των Μπλε, όμως τη σουτάρα του Σεσκ έβγαλε ο Σμάιχελ!

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Λέστερ ήξερε τον τρόπο να αναγκάσει την αντίπαλό της σε λάθη, όχι όμως και να σκοράρει! Ο Μαχρέζ δυο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ, τη μια… εκβίασε να πάρει πέναλτι, ενώ την άλλη είδε το σουτ να περνά μόλις άουτ. Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα του Τσίλγουελ (δυο κίτρινες 63΄και 68′) ανάγκασε τις Αλεπούδες να οπισθοχωρήσουν. Οι Λονδρέζοι ανέβασαν ρυθμό με τους Πέδρο, Γουίλιαν στο ματς πίεσαν, αλλά δεν… έπεισαν! Το σουτ του Καντέ δεν βρήκε στόχο, ούτε και του Μπακαγιόκο. Η Λέστερ ήταν εξαιρετικά τοποθετημένη και κράτησε εύκολα το μηδέν!

Τσέλσι (3-5-1-1): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ (25′ Κέιχιλ), Ρούντιγκερ, Μόουζες, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φάμπρεγας (58′ Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (58′ Πέδρο), Μοράτα

Λέστερ (4-4-1-1): Σμάιχελ, Αμαρτεϊ, Ντράγκοβιτς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μαχρέζ, Τζέιμς (90′ Ιμπόρα), Ν’Ντιντί, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (73′ Φουκς), Βάρντι (82′ Βάρντι)

Πηγή: gazzetta.gr

The post Tυ»Χ»ερή ήταν η…Τσέλσι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα