Survivor: Μάριος, «μισθοφόρος» και Ευρυδίκη έπεσαν να «φάνε» τον Σπαλιάρα

16:42 21/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Έπεσαν να «φάνε» τον Γιάννη Σπαλιάρα ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τη δεύτερη ήττα από την τουρκική ομάδα στο Survivor, θεωρώντας ότι η επιμονή του να παίξει στη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου ή του Γιώργου Χρανιώτη στέρησε τη νίκη από την ελληνική ομάδα.

Ο Ελληνοκύπριος παίκτης των «Μαχητών» είπε ότι ότι δεν ήταν ανάγκη να διαγωνισθούν όλοι οι παίχτες, από τη στιγμή που διακυβευόταν η νίκη και το σημαντικό έπαθλο

των διακοπών μιας εβδομάδας στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ στα τούρκικα).

«Γι αυτό και πρότεινα δημόσια να μην αγωνιστεί, πράγμα που τον στενοχώρησε και μου το είπε. Ωστόσο, εγώ βάζω το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλους. Έτσι, είχα τη γνώμη ότι έπραιξε να παίξει ο Κωνσταντίνος», τόνισε.

Ο Αναγνωστόπουλος ή «Μισθοφόρος» συμφώνησε και θύμισε ότι πριν από το παιχνίδι ο Σπαλιάρας ζήτησε να μη διαγωνιστεί εκείνος -και ας είναι από τους πιο καλούς παίκτες.

Ο ίδιος ο Βασάλος, που ήταν παρών στη συζήτηση, είπε πως δεν ήθελε να αυτοπροταθεί, παρότι πίστευε ότι θα πήγαινε καλά.

Εξαιρετικά αρνητική με τον Σπαλιάρα ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιλώντας με τον Γιώργο Χρανιώτη στην καλύβα των»Διασήμων». «Δεν έπρεπε να επιμείνει να αγωνιστεί, ξέρει ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης από όλους τους άντρες», είπε πολλές φορές. «Το θέμα δεν ήταν η εμπειρία, αλλά η νίκη και το πολύ ωραίο έπαθλο. Θα πηγαίναμε όλοι μαζί διακοπές στην Τουρκία. Εσύ θα ήσουν πολύ καλύτερος σ’ αυτό το παιχνίδι».

Ο ηθοποιός ήταν συγκρατημένος, παρότι συμφώνησε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα του ταίριαζε. «Νομίζω ότι καλό ήταν που αγωνιστήκαμε όλοι. Ήταν σπουδαία εμπειρία, που ποτέ δεν θα ξαναζήσουμε», επισήμανε.

Το ίδιο είχε πει λίγο νωρίτερα και στον ίδιο τον Σπαλιάρα, ο οποίος ένιωθε τη δυσαρέσκεια αρκετών προς το πρόσωπό του.

Μπροστά στην κάμερα ο «Σπαλ» είπε ότι τα έδωσε όλα και έχασε στις λεπτομέρειες -πράγμα που είδαν όλοι οι τηλεθεατές. Χρέωσε δε τη χειρότερη εμφάνιση στον Κώστα Κοκκινάκη και στον Μπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα