O Πάπας πάντρεψε ζευγάρι αεροσυνοδών στα 36.000 πόδια

00:09 19/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε πτήση από το Σαντιάγο στο Ικίκε της Χιλής ο Πάπας Φραγκίσκος πάντρεψε ένα ζευγάρι αεροσυνοδών της εταιρείας LATAM στα 36.000 πόδια. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο με πολιτικό γάμο εδώ και 8 χρόνια ενώ έχει δύο κοριτσάκια την 6χρονη Ραφαέλα και τη 3χρονη Ιζαμπέλα.

Pope Francis has married a Chilean couple during flight from Santiago to Iquique.

The flight attendants met 8 years ago and are married civilly with two children, but decided to ask the Pope to marry them, and Pope Francis agreed. pic.twitter.com/LJAK53CiEB

NBC News World News (@NBCNewsWorld) January 18, 2018

Όμως ζήτησαν από τον Πάπα ανα μπορεί να τους παντρέψει και με θρησκευτικό γάμο σύμφωνα με το Associated Press. Paula Podest 39 ετών και ο 41χρονος Carlos Ciuffardi δήλωσαν στο πρακτορείο «του είπαμε ότι είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια,ότι έχουμε δύο παιδιά, αλλά θα θέλαμε την ευλογία του. Εκείνος μας ρώτησε αν είχαμ επαντρευτεί και σε εκκλησία και του απαντήσαμε ότι σημειώθηκε σεισμός και κατέστρεψε την εκκλησία του χωριού μας με αποτέλεσμα να ακυρώσουμε την τελετή. Τότε μας ρώτησε: Θέλετε να σας παντρέψω;».

https://twitter.com/antoniospadaro/status/953987252723609601

«Φυσικά και θέλουμε» απάντησε το ζευγάρι με μια φωνή.

Επίσης μας είεπ ότι είναι ιστορικό ότι ποτέ κανένας Πάπας δεν έχει τελέσει γάμο σε αεροπλάνο, αποκάλυψε ο Ciuffardi στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως ο Πάπας Φραγκίσκος είπε στο ζευγάρι ότι «Αυτή η θυσία είναι που λείπει από τον κόσμο. Η θυσία του γάμου. Μακάρι αυτό να κινητοποιήσει και άλλους και να παντρευτούν. Γι’αυτό θα το κάνω».

The hand written marriage certificate after Pope Francis married couple on Latam plane. Photo credit: Courtney Walsh pic.twitter.com/1QFy2wqUCk

— Steve Dorsey (@steve_dorsey) January 18, 2018

Επίσης σύμφωνα με την Podest, ο Πάπας τους έδωσε και συμβουλές: Οι βέρες δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτές γιατί θα σας βασανίζουν ούτε πολύ μεγάλες γιατί θα πέφτουν από το δάκτυλό σας. Γι’αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

#PopeFrancis just married during the flight to #Iquique this couple of flight attendants! They were talking with the Pope. They said they didn’t get married in the Church. The Pope asked if we wanted to get married immediately. They said YES! #modopapa pic.twitter.com/9V4Kt4giY8

— Antonio Spadaro (@antoniospadaro) January 18, 2018

The post O Πάπας πάντρεψε ζευγάρι αεροσυνοδών στα 36.000 πόδια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα