Kαι τα sex symbols (εκτός από ψυχή) έχουν κυτταρίτιδα!

18:04 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Καλοκαίρι, λοιπόν. Η ώρα της αλήθειας για γυναίκες και άντρες που όλο τον υπόλοιπο χρόνο επιλέγουν να παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι, ρετουσάροντας τις φωτογραφίες τους για να δείχνουν κορμάρες!

Έχω δει με τα μάτια μου ανθρώπους που είναι γνωστοί από την τηλεόραση, να περιφέρονται ντυμένοι στις παραλίες ή ακόμη και να βουτάνε με τις μπλούζες στη θάλασσα, αφού η πραγματική εικόνα του σώματός τους απέχει έτη φωτός από εκείνη που δείχνουν στο «γυαλί» (με την βοήθεια των σωστών κορσέδων και ρούχων, των φίλτρων στις κάμερες, της κατάλληλης γωνίας λήψης…) ή από αυτήν που φροντίζουν να πλασάρουν στα social media (το photoshop να είναι καλά…).

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι διάσημοι Έλληνες, είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον εφιάλτη των παπαράτσι, η τεχνολογία όμως έχει πλέον μετατρέψει την ζωή τους σε «κόλαση» καθώς ο καθένας μπορεί με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού του να φωτογραφίσει παχάκια, κυτταρίτιδες, «ψωμάκια», χαλάρωση και κοιλίτσες και να αναρτήσει σε χρόνο ρεκόρ τις εικόνες στο διαδίκτυο!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην (ανύπαρκτη επί της ουσίας) ελληνική show biz, οι ξένοι αστέρες εμφανιζονται πιο χαλαροί. Πρόσφατο παράδειγμα η sexy λατίνα Εύα Λονγκόρια, που εντοπίστηκε σε παραλία με κάποια παραπάνω κιλά στο πολυδιαφημισμένο κορμί της και αντί να σκεπαστεί, να κρυφτεί ή να επιτεθεί στον φωτογράφο, γύρισε επιδεικτικά τα… οπίσθιά της, χαρίζοντάς του την τέλεια λήψη των όποιων ατελειών τους! Γιατί τελικά και τα sex symbols, εκτός από ψυχή, έχουν κυτταρίτιδα! Εμείς δεν θα έχουμε;

thisismarias.com

Follow me on facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα