H πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πολύ «κοντά» στον Τζορτζ Μάικλ

16:42 27/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Καιρό πριν ο ίδιος ο Τζορτζ Μάικλ αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα οι φήμες οργίαζαν.
Στο στόχαστρο είχε μπει η σχέση του καλλιτέχνη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και το πόσο «στενή» ήταν. Εξάλλου η ίδια η πριγκίπισσα είχε εκφράσει πολλές φορές δημοσίως τη συμπάθεια της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου στον τραγουδιστή άρεσε ο τρόπος που φερόταν η Νταϊάνα.

Σε συνέντευξή του εκείνη την εποχή, ο Τζορτζ Μάικλ είχε αποφύγει να αναφέρει πόσο…μακριά είχε φτάσει η σχέση τους, ωστόσο

είχε καταστήσει σαφές πως τα συναισθήματά τους που ήταν αμοιβαία, ήταν πέρα από αυτό της φιλίας.

«Υπήρχαν ορισμένες στιγμές που καθιστούσαν σαφές ότι έλκονταν από εμένα, αναμφίβολα», είχε πει, προσθέτοντας πως ήξερε πως εάν οι δυο τους κοιμόντουσαν μαζί «θα ήταν καταστροφικό».

«Οταν συναντηθήκαμε, νομίζω πως έγινε αυτό το »κλικ». Ηταν μία από εκείνες τις γυναίκες που τους άρεσα, γιατί με έβλεπαν σαν κάτι που δεν τις απειλεί. Ίσως επειδή είχα αναλάβει τη φροντίδα των αδελφών μου και ήμουν τόσο προστατευτικός μαζί τους, χαρακτηριστικό που οι γυναίκες »μύριζαν»» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν έμαθε ότι ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ομοφυλόφιλος. Πρώην βασιλικός βοηθός έγραψε στην αυτοβιογραφία «On Duty with the Queen» πως η πριγκίπισσα το αποκάλυψε σε δεξίωση του 1992. «Δεν είναι κρίμα που δεν του αρέσουν οι γυναίκες;», είχε αναρωτηθεί, πριν συνειδητοποιήσει πως ο 8χρονος γιος της Χάρι καθόταν λίγο πιο δίπλα.

Ο Τζορτζ Μάικλ απέφευγε να μιλήσει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν οι στιγμές για εκείνη ήταν πιο… ευαίσθητες, μιας και φοβόταν μήπως οι προθέσεις του παρεξηγηθούν.

«Ημουν πολύ ανήσυχος, όταν είδα το ντοκιμαντέρ Panorama, επειδή έδειχνε να μην είναι καλά», είχε αναφέρει, προσθέτοντας πως αισθάνθηκε ένοχος, που είχαν απομακρυνθεί, επειδή πραγματικά τον συμπαθούσε.

«Απέφευγα να της τηλεφωνήσω γιατί σκέφτηκα πως την παίρνουν τόσοι και τόσοι, ζητώντας την για τους λάθος λόγους. Ηξερα πως τότε ήταν πιο καχύποπτη με τους ανθρώπους, οπότε της έκανα αυτό που μου κάνουν και εμένα. Υπέθετα πως ένα τηλεφώνημα θα ήταν μια εισβολή, ενώ ήξερα πως στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουμε κάποιες στιγμές είναι να ακούσουμε μια φιλική φωνή», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα