H Mόνικα Λεβίνσκι «αποκαλύπτεται»-Μιλά, πρώτη φορά, για τον… λεκέ

20:02 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποκαλυπτική είναι η Μόνικα Λεβίνσκι, η άλλοτε ασκούμενη στον Λευκό Οίκο που έγινε γνωστή από τον «λεκέ» που άφησε πάνω στο μπλε της φόρεμα το σπέρμα του τότε προέδρου Μπιλ Κλίντον. Έναν λεκέ που, όπωςλέει, τον έχει πληρώσει πολύ ακριβά.

«Το 1998 ήμουν ο πρώτος μη διάσημος άνθρωπος που κατακρεουργήθηκε η προσωπικότητά του από το ίντερνετ» λέει σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο The Naughty Nineties η 44χρονη σήμερα Λεβίνσκι.

Σήμερα η Λεβίνσκι, είναι απόφοιτη κοινωνικής ψυχολογίας από το London

School of Economics, κάνει ομιλίες, γράφει και πρωτοστατεί σε antibullying καμπάνιες.

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πολιτικά μου δικαιώματα πετάχτηκαν από το παράθυρο. Ήμουν πιόνι πολιτικής εκμετάλλευσης από τους Ρεπουμπλικάνους και οι Δημοκρατικοί με χρησιμοποίησαν ως αποδιοπομπαίο τράγο προκειμένου να παραμείνει ο Κλίντον στην εξουσία» ισχυρίζεται η Μόνικα Λεβίνσκι.

«Υπάρχει μια δημόσια εικόνα για το πρόσωπο μου, ότι είμαι πλούσια, κακομαθημένη, σκύλα, καιροσκόπος. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μένα. Αυτή η άλλη Μόνικα υπήρχε σε ένα παράλληλο σύμπαν, ήταν ένα αφήγημα το οποίο δεν μπορούσα να αποκρούσω», δηλώνει σε συνέντευξή της.

«Αυτό που έγινε μεταξύ του Μπιλ και εμένα δεν ήταν κάτι καινούριο για εκείνον. Δεν ήταν καν καινούριο για άλλους Προέδρους. Μεγαλύτεροι άνδρες έχουν ανάρμοστες σχέσεις με πολύ νεαρές κοπέλες από πάντα. Από καταβολής κόσμου, κοπέλες εκμυστηρεύονται σε φίλες τους λεπτομέρειες για τη σχέση τους, και σχεδόν όλοι αρνούνται δημοσίως τις σεξουαλικές σχέσεις που έχουν. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει είναι η κουλτούρα: το τοπίο στα μίντια, η αντιμετώπιση των πολιτικών ως πρόσωπα εξουσίας, τα ταμπλόιντ σάιτς και έντυπα που δεν έχουν κανένα στάνταρ και κανένα ηθικό περιορισμό», καταλήγει η Λεβίνσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα