H Mόνικα Μπελούτσι κόβει την ανάσα -Στα 52 της σε μια σπάνια αισθησιακή σκηνή (BINTEO-ΕΙΚΟΝΕΣ)

23:18 30/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στη βραβευμένη με Emmy σειρά του Amazon «Mozart in the Jungle».
Όπως γράφει η Daily Mail,η 52χρονη καλλονή ενσαρκώνει μια ντίβα της όπερας με το όνομα Alessandra και πρωταγωνιστεί σε μια σπάνια ερωτική σκηνή.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο συμπρωταγωνιστής της Gael Garcia Bernal καταλήγουν στο κρεβάτι και απολαμβάνουν μια βραδιά πάθους, όπου η Μόνικα Μπελούτσι στα 52της αποδεικνύει πως βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες της φάσεις. Απαλλάσσεται από τα ρούχα της και ζει το απόλυτο πάθος σε μια ιδιαίτερη ερωτική σκηνή στη διάρκεια της οποίας αποκαλύπτει και το χυμώδες στήθος της.

Ο σεναριογράφος και παραγωγός του σήριαλ, Ρόμαν Κόπολα, δήλωσε ότι η Μπελούτσι, ήταν η προφανής υποψήφια για τον ρόλο: «Είναι αυθεντική… Είναι Ιταλίδα, είναι φλογερή, και προφανώς, πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα και δυναμική».

Ο Κόπολα πιστεύει πως με την συμμετοχή της Μπελούτσι στη σειρά ολοκληρώθηκε ένα όνειρο στην καριέρα του κι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καθώς αυτός ήταν που είχε πείσει τον πατέρα του Φράνσις Φορντ Κόπολα να καλέσει την Μπελούτσι για τον ρόλο της νύφης του Δράκουλα του Bram Stoker, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Γκάρυ Όλντμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα