Eξομολόγηση «φωτιά» από πρώην του Χάμιλτον

23:00 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξή της, μια από τις πρώην συντρόφους του Λιούις Χάμιλτον, αποκαλύπτει όσα έζησε δίπλα, αλλά και στο κρεβάτι, του Βρετανού πιλότου.

Η Βερόνικα, 26 χρόνων, εργάζεται ως μοντέλο και αποφάσισε να μιλήσει στην βρετανική εφημερίδα «SUN» για τη… σκοτεινή πλευρά του πρώην αγαπημένου της.

«Είναι τόσο περίεργος χαρακτήρας ο Λιούις. Είναι ο δόκτορ Τζέκιλ και ο μίστερ Χάιντ. Αλλάζει διάθεση τόσο γρήγορα μερικές φορές ακόμα και χωρίς σημαντικό λόγο» λέει το μοντέλο, που γνώρισε τον Χάμιλτον το 2015, όταν εκείνος της έστειλε μήνυμα στο Ιnstagram.

Εκείνη γοητεύτηκε από τον τρόπο με τον οποίο τη φλέρταρε και πήρε το πρώτο αεροπλάνο από το Χιούστον για να βρεθεί δίπλα του, στα Μπαρμπέιντος, όπου ο Βρετανός περνούσε μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Η Βερόνικα αναφέρεται σε διάφορα περιστατικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ αποκαλύπτει και το… «κόλλημα» του Χάμιλτον στο κρεβάτι.

«Ήθελε τρίο, αλλά εγώ ήμουν αρνητική. Μου είπε ότι θα μπορούσε να φωνάξει κάποιες πρώην του, να είμαστε όλες μαζί, αλλά εγώ δεν ήθελα με τίποτα» συμπλήρωσε το μοντέλο.

Πάντως η σχέση τους κράτησε μόλςι τρεις μήνες και ανάμεσα στις αποκαλύψεις η Βερόνικα αναφέρθηκε και στην άσχημη συμπεριφορά του απέναντί της, αοκαλώντας την χοντρή, ενώ σχολιάζοντας το μαύρισμά της της είπα ότι μοιάζει με τους… Ουμπα Λούμπα. Επιπλέον, η νεαρή θυμάται ότι μια φορά την είχε μαλώσει γιατί χρησιμοποίησε το λάθος μπάνιο στη βίλα του στο Μονακό.

The post Eξομολόγηση «φωτιά» από πρώην του Χάμιλτον appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα