Alpha: Με Χατζηγεωργίου, Βάρσου, Λαζάρου…σαν να βλέπεις Mega

19:48 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Παρακολουθείς τα πρώτα θέματα του αποψινού κεντρικού δελτίου του Alpha και είναι σαν να βλέπεις και να ακούς κάτι από το παλιό κραταιό Mega.

Πρώτο θέμα του δελτίου η τρομοκρατική επίθεση του Ουζμπέκου τζιχαντιστή στη Νέα Υόρκη με θύματα 8 νέους ανθρώπους. Το ρεπορτάζ σπηκάρει η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου -η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο σταθμός από το Mega.

Δεύτερο θέμα του δελτίου περαιτέρω ρεπορτάζ για το τρομοκρατικό χτύπημα. Το σπηκάρει η Μίνα Βάρσου, επίσης από το τμήμα διεθνών ειδήσεων του Mega -νέο απόκτημα του σταθμού του Δημήτρη Κοντομηνά. Αμέσως μετά η δημοσιογράφος βγαίνει στο πλατώ και συνομιλεί με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Λίγα λεπτά αργότερα, το ρεπορτάζ για τη στυγερή δολοφονία της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο, υπογράφει η Ελένη Λαζάρου -η δεύτερη δημοσιογράφος που έφυγε από το ανενεργό Mega προς τον Alpha.

Την τετράδα των νέων και άξιων δημοσιογράφων, που απέκτησε ο Alpha από το άλλοτε μεγάλο κανάλι, συμπληρώνει η πολιτική συντάκτις Ράνια Τζίμα.

The post Alpha: Με Χατζηγεωργίου, Βάρσου, Λαζάρου…σαν να βλέπεις Mega appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα