40 something: Αυτές είναι οι 10 σαραντάρες (και κάτι) που κάθε άντρας θα ήθελε στο πλευρό του

21:38 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Κάποιοι υποστηρίζουν πως στα 40 της χρόνια μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της. Μέσα από την gallery που θα απολαύσετε στη συνέχεια, αυτός ο κανόνας επιβεβαιώνεται. Πρόκειται για γυναίκες που έχουν πατήσει τα 40 και που κάνουν κάθε άντρα, όποιας ηλικίας, να τις ποθεί. Θαυμάστε τες μία μία.

Eva Mendes

Και ποιος άντρας δεν θα ήθελε δίπλα του την σέξι ηθοποιό; Πώς είναι δυνατόν να είναι 41 ετών;

Cate Blanchett

Η Cate είναι 46 ετών και αποτελεί το όνειρο κάθε άντρα. Το όνομά της φιγουράρει πάντα σε λίστες με τις πιο ποθητές γυναίκες στο κόσμο.

Sandra Bullock

Η

50χρονη πρόσφατα ανακηρύχθηκε από μεγάλο περιοδικό η πιο σέξι και όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Δίκαιη νίκη.

Sarah Jessica Parker

Τι 30, τι 40, τι 50… Η 50χρονη ηθοποιός εδώ και 20 χρόνια είναι ίδια και προκαλεί τον θαυμασμό όλων των αντρών.

Elizabeth Hurley

Τα λόγια είναι περιττά για την Elizabeth. Είναι 49 ετών και έχει κάνει καλύτερό της φίλο τον χρόνο. Εκείνος με τη σειρά του της χαρίζει αυτό το εκπληκτικό σώμα, το οποίο προσελκύει τα αρσενικά όλων των ηλικιών.

Jennifer Lopez

Ενός λεπτού σιγή για την Θεά Jennifer Lopez. Είναι 45 ετών και φαίνεται 20 χρόνια νεότερη από όλες τις απόψεις. Είναι επίσης το όνειρο κάθε άντρα.

Jennifer Aniston

Η 46χρονη Jennifer Aniston είναι γυναίκα που κάθε άντρας θα ήθελε δίπλα του. Για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και η καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Cameron Diaz

Η 42χρονη ηθοποιός έχει τα πιο ΤΕΛΕΙΑ πόδια που υπάρχουν στην showbiz. Πόδια που κάθε άντρας θα ήθελε να αγγίξει.

Elle Macpherson

Τι και αν είναι 51 ετών; Το κορυφαίο μοντέλο δικαιώνει αυτούς που της χάρισαν τον τίτλο “το κορμί”. Η Elle κοντράρεται με 20χρονες και είναι βέβαιο πως βγαίνει νικήτρια με το αψεγάδιαστο σώμα της.

Sofia Vergara

Η σέξι ηθοποιός είναι 42 ετών και είναι βέβαιο πως ο μοναχογιός της ο οποίος είναι 21 ετών, θα έχει βαρεθεί να ακούει κοπλιμέντα από τους φίλους του για την καλλονή μητέρα του.

Πηγή: instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα