Θερινά σινεμά

21:05 10/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Εντελώς ανανεωμένος, εισάγοντας μια νέα πρόταση στα θερινά σινεμά πόλης, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του τo 2008 ο ιστορικός και διατηρητέος θερινός κινηματογράφος Ανεσις στους Αμπελόπηπους.
Μετά την ανακατασκευή του παραδοσιακού διατηρητέου κτιρίου από τον όμιλο Χαραγκιώνη το 2004, και την επιτυχημένη λειτουργία του χειμερινού θεάτρου στον ίδιο χώρο, οι οικογενειακή επιχείρηση Δ&Κ. Γούναρης Ο.Ε. που ειδικεύεται στα θερινά σινεμά ανέλαβε την αναβίωση και την εκμετάλλευση του διατηρητέου
κινηματογράφου για τα επόμενα 12 χρόνια, επενδύοντας, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στη ριζική ανακαίνιση του.
Με άνετες ξύλινες καρέκλες σκηνοθέτη, αναπαυτικές σεζ λονγκ, διθέσιους καναπέδες, και πολλά σκαμπό bar σε προνομιακή θέση, η θερινή Ανεσις, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για την «άνετη» παρακολούθηση της ταινίας σε 210 επισκέπτες, σε μεγάλη οθόνη με εντυπωσιακά ποιοτικό ήχο Dolby SR DTS, εφάμιλλο των πιο σύγχρονων αιθουσών πολυσινεμά.
Το ξύλινο ντεκ σε όλο τον χώρο είναι χωρισμένο σε επίπεδα για να διευκολύνει την ανεμπόδιστη θέαση της οθόνης απ’ όλα τα σημεία της πλατείας, ενώ η συνολική εικόνα που δημιουργεί ο minimal διάκοσμος δίνει την εντύπωση ότι «ταξιδεύεις» στο ντεκ ενός πολυτελούς πλοίου.
Το πολύ προσεγμένο μπαρ του σινεμά, προσφέρει χορταστικά snacks (παραδοσιακό hot dog, pizza dominos, nachos, σάντουιτς, χειροποίητα ιταλικά παγωτά κλπ) αλλά και δροσιστικά cocktails margarita, mojito και strawberry daiquiri, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μπύρες και κρασιά.
Η θερινή Άνεσις θα προβάλλει επιλεγμένες ποιοτικές και εμπορικές ταινίες σε πρώτη προβολή αλλά και κλασσικές επανεκδόσεις, με πρωτεύον κριτήριο επιλογής των ταινιών την ψυχαγωγική τους διάσταση.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8€, ενώ για τις μέρες Δευτέρα έως Πέμπτη ισχύει μειωμένο εισιτήριο 6,5 € για φοιτητές, παιδιά, ΑΜΕΑ κλπ.
Η Άνεσις βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από το μετρό των Αμπελοκήπων, ενώ για όσους μετακινούνται με το αυτοκίνητο, στην περιοχή λειτουργούν 2 parking μέχρι αργά το βράδυ με μειωμένες τιμές.
Η πρόσβαση στο σινεμά είναι φιλική για άτομα με κινητικές δυσκολίες, ενώ γίνεται ακόμα ευκολότερη για όλους με τον σύγχρονο ανελκυστήρα 8 ατόμων, που έχει εγκατασταθεί στο κτίριο.

Άνεσις (Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, 210 7788778

http://https://www.facebook.com/TherinaCinema
Keywords
Τυχαία Θέματα