Θερινά Σινεμά: Σινέ Γαλάτσι στο Άλσος Βεΐκου

16:20 29/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Το Σινέ Γαλάτσι, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σινεμά των προαστίων. Μέσα στο καταπράσινο Άλσος Βεΐκου (επί της λεωφόρου Βεΐκου στο ρεύμα για Ολυμπιακό Στάδιο) το θερινό σινεμά ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κινηματογράφους για τον εξαιρετικό ήχο και τις άριστες συνθήκες προβολής που συναγωνίζονται τα high tech πολυσινεμά, για το ξύλινο κιόσκι που σερβίρει όχι μόνο τους πελάτες του κινηματογράφου αλλά και όσους βρίσκονται
στο Άλσος Βεΐκου, για το all time classic φτιαγμένο από μωσαϊκό δάπεδό του, για την ποικιλία προϊόντων του μπαρ που σερβίρονται σε διακεκριμένες θέσεις πάνω σε ξύλινο ντεκ αλλά και για το μίγμα των ταινιών του, που δεν αφήνει παραπονεμένους τους μικρούς του φίλους, αφού φροντίζει να προβάλλει πάντα τις πρεμιέρες των πιο πρόσφατων ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Το σινεμά μέσα στο δημοτικό πάρκο, ανακαινίστηκε πρόσφατα και λειτουργεί με την φροντίδα της εταιρείας Δ. & Κ. Γούναρης Ο.Ε. που ειδικεύεται στους θερινούς κινηματογράφους.

H τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7.50 ευρώ , Φοιτητικό, Παιδικό, Άνεργοι 6.00 ευρώ
Αριθμός θέσεων: 500

Εύκολη πρόσβαση και για ΑΜΕΑ, άνετο δωρεάν parking, πολλά τραπεζάκια.
Στο Μπαρ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά. Πίτσα Domino’s, Hot Dog, κλασσικά ποπ κορν, nachos, πατατάκια στικς και τσιπς, γρανίτες κ.α.
Τιp: Καθίστε στο ντεκ του μπαρ για συχνούς ανεφοδιασμούς. Στην βραδινή προβολή να έχετε μαζί σας ζακέτα για τη δροσούλα
.
https://www.facebook.com/TherinaCinema
Keywords
Αναζητήσεις
cine galatsi, θερινο αλσος βεικου
Τυχαία Θέματα