Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε

14:16 4/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηράκλειου μεταφέρθηκε σήμερα ο αστυνομικός, που δέχτηκε σφαίρα στο πόδι κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Σαντορίνη.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε όταν οι δύο αστυνομικοί, 25 και 29 ετών, οι οποίοι έχουν αποσπαστεί, από την Θεσσαλονίκη στη Σαντορίνη για την τουριστική περίοδο και επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση, με πολιτική περιβολή σε κεντρικό δρόμο των Φηρών, προκλήθηκαν από τους δύο ιδιώτες και αρχικά διαπληκτίστηκαν με αυτούς λεκτικά.

Όπως
έγινε γνωστό οι δυο αστυνομικοί δεν δήλωσαν την ιδιότητα τους, ακόμα και όταν κλιμακώθηκε το επεισόδιο, αφού ο ένας από τους δράστες χτύπησε με τα χέρια τον έναν αστυφύλακα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Ο 39χρονος δράστης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο κλομπ και τότε οι αστυνομικοί δήλωσαν την ιδιότητά τους. 'Ομως όταν ο 40χρονος άκουσε ότι αυτοί είναι αστυνομικοί, έβγαλε ένα πιστόλι και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει .

Ακολούθως πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 29χρονος αστυφύλακας, με διαμπερές τραύμα στο δεξί μηρό και να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου , όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα