ΠΑΟ-Μπάσκετ: Στον Μάνο Παπαδόπουλο τα διοικητικά ηνία της ομάδας

17:56 12/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο, περνούν οι αρμοδιότητες του προέδρου, όπως ενημέρωσε ο νταμπλούχος Ελλάδας με ανακοίνωσή του. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης
Γιαννακόπουλος, διατηρεί πάντως τον τίτλο του προέδρου τυπικά, όπως αναφέρεται. Παράλληλα, η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας με πέντε παίκτες, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί βασικοί τη σεζόν που πέρασε, όπως οι Λάσμε, Μπράμος και Ματσιούλις. Εξάλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει χθες πως από την ομάδα θα αποχωρούσαν ακόμη και παίκτες που είχαν συμβόλαια σε ισχύ, μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Μαυροβούνιο τεχνικό, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η σχετική ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με πέντε παίκτες από το ρόστερ της σεζόν που πέρασε αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ».

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τη νέα διοικούσα επιτροπή των «πρασίνων» αναφέρεται: «Σε συνέχεια των όσων προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης Ιουνίου 2014 ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τα εξής:

-Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εξακολουθήσει να φέρει τυπικά τον τίτλο του Προέδρου καθώς επίσης κι εκείνον του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας την επίβλεψη και την διοικητική εποπτεία των τεκταινομένων στην ΚΑΕ χωρίς επιπλέον αρμοδιότητες.

-Όλες οι αρμοδιότητες, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις του Προέδρου της ΚΑΕ εκχωρούνται στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο.

-Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Κατσογιάννης.

-Η Διοικούσα Επιτροπή που θα χειρίζεται τα καθημερινά ζητήματα της ομάδας αποτελείται από τους κ.κ. Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο»
Keywords
Τυχαία Θέματα