ΟΣΦΠ: Δανεικός στην τουρκική Σιβασπορ ο Ραφίκ Τζιμπούρ

19:44 6/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 19.34
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είχε προαναγγείλει σήμερα, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό με τις φήμες να «οργιάζουν» πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Σίβασπορ. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει αφού η τουρκική ομάδα με επίσημη ανακοίνωση της ,πριν από λίγο, γνωστοποίησε την απόκτηση του Τζεμπούρ χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για κανονική μεταγραφή η δανεισμό. Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού
όμως ξεκαθάρισε το τοπίο αφού αναφέρει πως ο Αλγερινός επιθετικός παραχώρηθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σίβασπορ: «Η Σίβασπορ ανακοινώνει την προσθήκη των Ράφικ Τζεμπούρ και Αϊντίν Καρμπουλούτ στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Τζεμπούρ έπαιζε στον Ολυμπιακό με 25 εμφανίσεις την τελευταία σεζόν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ. Έχει ύψος 1.84 και είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1984. Έχει αγωνιστεί στις Οσέρ, Λα Λουβιέ, Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό».

Ενημέρωση 18.20

Ο Ράφικ Τζιμπούρ αποχαιρέτησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι συμπατριώτες του, όμως, από την Αλγερία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του παίκτη στην τουρκική Σιβασπορ με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αλγερίας ο 29άχρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, καθώς οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τους Τούρκους να διατηρούν την οψιόν αγοράς του παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζιμπούρ στο facebook.
Keywords
Τυχαία Θέματα