ΟΣΦΠ-Μπάσκετ: Φίλαθλοι εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει 5ου Τελικού

20:42 3/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν σήμερα ραντεβού στο ΣΕΦ, προκειμένου να υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη της προπόνησης, σε μία προσπάθεια να τους εμψυχώσουν, ενόψει του αυριανού 5ου και τελευταίου τελικού στο ΟΑΚΑ, όπου ο νικητής μεταξύ των «αιωνίων» θα στεφθεί και φετινός πρωταθλητής.
Με την εμφάνιση
των «ερυθρόλευκων» παικτών ακολούθησε αποθέωση, ενώ το σύνθημα που κυριάρχησε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την επανάληψη του «διπλού» στο ΟΑΚΑ. «Είστε καλύτεροι, αποδείξτε το ξανά μέσα στο ΟΑΚΑ. Μπορείτε να πάρετε το Πρωτάθλημα. Παίξτε με πάθος, αυτό θέλουμε. Παίξτε όπως τους νικήσατε στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη φορά. Είμαστε δίπλα σας. Πάρε το Πρωτάθλημα και θα έρθουμε εδώ χιλιάδες μετά το ματς. Σας πιστεύουμε», έλεγαν μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι στους παίκτες του Ολυμπιακού, εστιάζοντας στους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα, Μπράιαντ Ντάνστον και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ωστόσο πανδαιμόνιο επικράτησε όταν έκανε την εμφάνιση του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.
Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες προσπάθησαν να μείνουν συγκρατημένοι και προσγειωμένοι, αλλά μπροστά στις εκδηλώσεις λατρείας δεν άντεξαν και βγήκαν με τις φανέλες της προπόνησης ξανά στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, με τους Πρίντεζη και Μάντζαρη να συνομιλούν μαζί με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα