ΟΣΦΠ: Αποφασισμένοι οι παίκτες να τα δώσουν όλα για το νταμπλ

19:18 9/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Με σημερινές δηλώσεις τους στο πλαίσιο της Media day, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και να κατακτήσουν το νταμπλ για δεύτερη διαδοχική φορά. Οι πιθανότητες να δώσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δεν ήταν πολλές μέχρι σήμερα και τελικά ο διεθνής αμυντικός δεν θα είναι στην αποστολή, αφού και σήμερα
ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε στην προπόνηση της ομάδας για να μιλήσει στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων»:

Μασάντο: «Είμαστε στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Φυσικά και θέλουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ, αλλά, για να τα καταφέρουμε, πρέπει να δείξουμε εικόνα πρωταθλητή σε αυτό το παιχνίδι».

Φουστέρ: «Πάντα είναι σημαντικό για έναν παίκτη να κατακτήσει το νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα πέρυσι. Ωστόσο, και φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αφού η ομάδα συμπλήρωσε τα 40 πρωταθλήματα και θα ήταν καλό να κάνουμε το νταμπλ». Σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε: «Φέτος έχει δείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα και φέτος έχει κάνει μέχρι στιγμής μία καλή χρονιά. Έχει ένα καλό σύνολο και δεν είναι μόνο οι Ισπανοί, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Ο Αστέρας είναι γενικότερα ένα πολύ καλό σύνολο και δεν θα είναι εύκολο να το κερδίσουμε».

Παπαζογλου: Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έναν τελικό. Σαν ομάδα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι σε τελικούς. Πάμε να πάρουμε το ματς και να κλείσουμε την χρονιά πανηγυρικά με νταμπλ. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός... Τους σεβόμαστε σίγουρα, όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο και για τον κόσμο μας».

Μοντεστο: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε. Είναι ένας τελικός και είναι πολύ διαφορετικό ματς. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα