Μ. Κεφαλογιάννης: Με τη συνεργασία των εταίρων θα επιλυθεί το θέμα του χρέους

12:02 21/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία των Ευρωπαίων εταίρων μας αλλά και του ΔΝΤ θα επιλυθεί το θέμα του δημοσίου χρέους, εκφράζει ο ευρωβουλευτής τη ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Το χρέος μας πια είναι κρατικό. Άρα, θα λυθεί σε πολιτικό επίπεδο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάνε
καλά οι διαπραγματεύσεις, να αρχίσουμε να είμαστε αξιόπιστοι στο εξωτερικό και έτσι θα λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα για την ελληνική οικονομία. Αυτό λοιπόν το θέμα, μπαίνει στην ατζέντα και μπαίνει με δυναμικό τρόπο. Και εκεί χρειαζόμαστε τη βοήθεια, την αρωγή και τη συμπαράσταση, και των εταίρων μας στην ΕΕ και των δανειστών μας και βεβαίως τη συνεργασία και με την Ευρώπη και με το ΔΝΤ».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι είναι σημαντική η συνάντηση που θα έχει την Τρίτη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

«Είναι μια σημαντική συνάντηση. Τέτοιες συναντήσεις, όμως, ο πρωθυπουργός έχει πάρα πολλές πάρα πολλές, είχε και με το Συμβούλιο Αρχηγών Κρατών, είχε και στις Βρυξέλλες πρόσφατα όπου βρέθηκε με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ποιο είναι το θέμα στην Ελλάδα σήμερα; Από τη στιγμή που ξαναποκτήσαμε την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό, η Ελλάδα πια μπορεί να στηρίζεται στα πόδια της, μπορεί να εξασφαλίζει τις ανάγκες της στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα