Φιλικός αγώνας: Ντεν Χάαγκ-ΟΦΗ 1-0

22:59 29/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Δύο πρόσωπα έδειξε στο σημερινό του φιλικό με την ολλανδική Ντεν Χάαγκ ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 1-0 από τέρμα του Άλμπερτ, ο οποίος στο 39' βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ παρουσίασε κακό πρόσωπο, οι Ολλανδοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και σημείωσαν και το τέρμα τους στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, κυκλοφόρησε την μπάλα καλύτερα, κάτι που δυσκόλεψε την Ντεν Χαάγκ. Μάλιστα,
στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχε τις καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μιλιάζες εκτέλεσε το κόρνερ στο 73', με τον Χάνσεν να αποκρούει την κεφαλιά του Μακρή, ενώ αυτή του Κάλαϊτζιτς δύο λεπτά αργότερα κατέληξε άουτ. Παρόλη την υπεροχή η κρητική ομάδα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης (61' Μονιάκης), Μιλιάζες, Φαζός, Τριποτσέρης, Μπανούσης (46' Κάλαϊτζιτς), Φραγκουλάκης (72' Τζορτζ), Μακρής, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης (46' Σίσιτις), Πετρόπουλος (61' Αρτόλα).
Keywords
Τυχαία Θέματα