e-Amyna: Μια νέα αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο της εθνικής άμυνας

18:37 11/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Μια νέα φιλόδοξη όσο και αξιέπαινη προσπάθεια, ξεκίνησε στο χώρο των ιστολογίων που ασχολούνται σοβαρά και χωρίς κραυγές, με το χώρο των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Τρία ιστολόγια, γνωστά το καθένα για τους δικούς του λόγους, το "εν κρυπτώ", το strategyreports" και το "Hellenic Armed Forces", ξεκινούν μια ενιαία προσπάθεια στο διαδίκτυο κάτω από τον εύγλωτο τίτλο e-Amyna.

Όσοι παρακολουθούν και ενημερώνονται για τα όσα -πολλά καλά και κακά- συμβαίνουν στο χώρο γνωρίζουν, ότι λείπει ούτως η άλλως η σοβαρή ενημέρωση
και ότι το e-Amyna, έχει όλες τις προδιαγραφές -αλλά και τις περγαμηνές που προκύπτουν από την ιστορία των τριών ξεχωριστών ιστολογίων που το δημιουργούν- να πετύχει από κάθε άποψη.

Τόσο για να ενημερώνει σοβαρά και αξιόπιστα, όσο και να εκπαιδεύει τον ενδιαφερόμενο αναγνώστη, στο να μην "παραμυθιάζεται' από τις κραυγές, και τις κορόνες που κυριαρχούν κατά τα λοιπά, και εδώ.

Καλή επιτυχία!

Στη συνέχεια, το αποχαιρετιστήριο του παλιού και η αναγγελία του νέου, από ένα από τα ιστολόγια που δημιούργησαν το e-Amyna, το εξαιρετικό Hellas Armed Forces:

Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση του HAF. Μετά από πολυετή αυτόνομη διαδικτυακή παρουσία, οι διαχειριστές των ιστολογίων «Εν Κρυπτώ», Strategy Reports και Hellenic Armed Forces αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά διαδικτυακά δεδομένα εγχείρημα: δημιουργήσαμε την e-Amyna, έναν ενιαίο και ανεξάρτητο ιστότοπο με επαγγελματικές προδιαγραφές αλλά ερασιτεχνικά κίνητρα. Φιλοδοξία μας είναι η e-Amyna να εξελιχθεί σε κορυφαίο διαδικτυακό κόμβο ενημέρωσης και διαλόγου για την Εθνική Άμυνα, καλύπτοντας και τις ευρύτερες πτυχές της. Tα τρία ιστολόγια θα παραμείνουν ως αρχειακοί φορείς, δίχως να ανανεώνονται. Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα στήριξη και σας καλούμε να στηρίξετε το κοινό μας εγχείρημα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην e-Amyna.
Keywords
Αναζητήσεις
e amyna, e amyna
Τυχαία Θέματα