Euroleague-Τελικός: Θέλουμε τίτλο 18 χρόνια μετά (Ρεάλ Μαδρίτης)

01:58 12/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Τζέισι Κάρολ ελπίζει πως Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο Ευρωλίγκας μετά από 18 χρόνια και ένατο στην ιστορία της, αύριο κόντρα στον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό.
«Όλοι λένε πως μοιάζουμε ως ομάδες. Αν αυτό ισχύει, τότε ελπίζω πως θα βρούμε τις λύσεις απέναντι στον Ολυμπιακό από την εμπειρία που έχουμε στις προπονήσεις μεταξύ μας όλοι οι συμπαίκτες στη Ρεάλ. Αυτό που ξέρω είναι
πως παίζουν πολύ επιθετική άμυνα, δεν άφησαν την ΤΣΣΚΑ ούτε στιγμή να κάνει το παιχνίδι της. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε κοντά στο καλάθι, να ψάξουμε για drive και στην άμυνα να κλείσουμε τους δρόμους στους σουτέρ της ελληνικής ομάδας. Ξέρω πως η Ρεάλ δεν έχει αγωνιστεί σε τελικό Ευρωλίγκας από το 1995, πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, με εκπληκτικούς παίκτες όπως ο Σαμπόνις και ο Αρλάουκας. Επίσης ξέρω πως η Ρεάλ μετρά 8 τίτλους στη διοργάνωση, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη. Αυτή η ομάδα έχει ιστορία νικητή και τώρα χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και έχουμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε πάλι... 18 χρόνια αργότερα», δήλωσε ο Τζέισι Κάρολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα