ΠΑΣΟΚ: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση υλοποιεί πρότασή μας

14:18 4/6/2013 - Πηγή: NewPost
Χαιρετίζει το ΠΑΣΟΚ την εξαγγελία του πρωθυπουργού για την συγκρότηση της Εθνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων και προςσθέτει: «Χαιρόμαστε όταν η κυβέρνηση υλοποιεί τις προτάσεις μας».

Σε ανακοίνωση σημειώνεται πως η συγκρότηση και στελέχωση της Εθνικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων «έχει προβλεφθεί στο Ν.4001/2011, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος».

«Με την ψήφιση της πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ
για τη δημιουργία Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών την επόμενη εβδομάδα από την Ολομέλεια της Βουλής, με την άμεση στελέχωση της ΕΔΕΥ, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για έρευνες και εξορύξεις Υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ολοκληρώνεται ο κύκλος του πλήρους Επιχειρησιακού Σχεδίου αξιοποίησης του εθνικού ορυκτού πλούτου που διαμορφώσαμε τα τελευταία τρία (3) χρόνια στη χώρα.

Η ολοκλήρωση όλων αυτών των διαδικασιών βάζει επιτέλους την Ελλάδα στον Ενεργειακό Χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης με σημαντικά αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα