ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Πτυχιούχοι στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας από τη FAO

Tweet Κατηγορία: Εργασία FAO Πτυχιούχοι στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας

Ο Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), αυτόνομος διεθνής διακρατικός οργανισμός που συνδέεται με τον ΟΗΕ και έχει ως αποστολή την ανύψωση του επισιτιστικού και βιοτικού επιπέδου όλων των λαών, πρόκειται να προσλάβει έναν Υπεύθυνο στη Βιομηχανία Αλιείας, έναν Νομικό Υπεύθυνο και έναν Υπεύθυνο Ζωικής Παραγωγής.

Fishery Industry Officer

Τόπος: Ρώμη, Ιταλία

Κριτήρια: Πτυχίο πανεπιστημίου στην επιστήμη των τροφίμων, την τεχνολογίας τροφίμων, την μηχανική τροφίμων, την κτηνιατρική ή συναφείς ειδικότητες. Επτά χρόνια εμπειρίας σε τομείς που σχετίζονται με τη χρήση, την ασφάλεια και την ποιότητα ψαριών. Καλή γνώση αγγλικών, γαλλικών ή ισπανικών και βασική γνώση ρωσικών, κινεζικών ή αραβικών.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 4/12/2012.
Πληροφορίες:http://www.fao.org/fileadmin/user_upload/VA/pdf/IRC2143e.pdf

Legal Officer

Τόπος: Ρώμη, Ιταλία

Κριτήρια: Πτυχίο πανεπιστημίου στις κοινωνικές/πολιτικές επιστήμες ή στη νομική και εξειδίκευση στη διαχείριση λογισμικού ή την επιστήμη των υπολογιστών. Πέντε έτη σχετικής εμπειρίας σε πολύγλωσση, μεγάλης κλίμακας διαχείριση βάσης δεδομένων και νομική εργασία στο διεθνές δίκαιο και στη νομοθεσία φυσικών πόρων. Καλή γνώση αγγλικών, γαλλικών ή ισπανικών και βασική γνώση ρωσικών, κινεζικών ή αραβικών.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 5/12/2012.
Πληροφορίες:http://www.fao.org/fileadmin/user_upload/VA/pdf/IRC2165e.pdf

Animal Production and Health Officer

Τόπος: Κάιρο, Αίγυπτος

Κριτήρια: Ανώτερος πανεπιστημιακός τίτλος στην επιστήμη των ζώων, την κτηνιατρική ή σε συναφή κλάδο, επτά χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας στη ζωική παραγωγή και σε προγράμματα υγείας, εκ των οποίων τα τρία να έχουν πραγματοποιηθεί σε αναπτυσσόμενες χώρες. Καλή γνώση αγγλικών και βασική γνώση των αραβικών και των γαλλικών.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 6/12/2012.

ΕΘΝΟΣ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα